Akupunktur ile zayıflayanlar

Merhaba...
Ben de gittiğiniz yeri ve ücretini öğrenmek isterim. Sakıncası yoksa tabi:) Özelden de mesaj atabilirsiniz. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşlar yazılarınızı okudum şimdi çok güzel şeyler yazmışsınız çok hoşuma gitti bende akupunktur yaptırmak istiyorum fiyatları araştırdım 100-125 fln dediler sizlerin yazdıklarını okuyorum da 30-40 a seanslar var yazmışsınız ben istanbulda oturuyorum bana yakın bir yer önerebilirmisiniz lütfen

Arkadaşlar bende akapunktura gidiyorum ve inanılmaz mutluyum iyiki doktorumla taışmışım ve akapunktura başlamışım ve tabiki birde bu sitede zayıflama yarışmasında 6. takımdayım, takımımında desteğini asla inkar edemem....

Bu benim akapunkturda bu 3. ayım ve akapunktura başladığımda 73 kilo ile başladım şu an 58.6 kiloyum...
Hedefim 55 kilo olmaktı ve bu benim için bir hayaldi ama beslenme mantığını akapunkturun ve 6. takımın desteği ile iyice beynimde özümseyince hedefimi 50 kiloya indirmeye karar verdim.... Anladımki kilo vermek aslında hayal değil, sadece biraz motivasyon ve destek olan bir güç yeterli....

Ben sonuçlardan memnun kaldığım ve şu an 44 bedenden 38 bedene düştüğüm, her aradığımı rahatça alabildiğim için akapunkturu herkese tavsiye ediyorum.....

Bursada akapunktur un bir numaralı ismi Murat Evis dir muayenehanesi Altıparmakta netten bulabilirsiniz

Selam Aydii,

Dr. Murat Evis'e gidiyorum. Artik FSM de ofisi.1,5 ay evvel tasindi.
Bugun 2 ay oldu baslayali ve 6 kilo verdim neredeyse hic hareket etmeden.
3 haftadir kilom takildi ancak 10kg vermis gibi inceldim :) Tavsiye ederim kesinlikle.
Ucreti seans basi 40tl 4 seansi 1 kerede odersen 140tl.

Umarim sende fazla kilolarindan en kisa zamanda kurtulursun.
Sevgiler bayanssulusmile

Merhaba arkadaşlar,

ben de doğum sonrası kilolarımıvermekiçin 5 haftadır akapunktura gidiyorum. aslında hamile kalmadan önce de biraz kiloluydum. nedeni sanırım tiroid hastası olmam. çekenler bilir, haşimato hastalığı kilo vermeyi nerdeyse imkansız, kilo almayı ise çook kolay yapar.

5 haftadır toplamda 4,5 kilo verdim. 78,5 ile başladım. şuanda 74 kiloyum. hemen fark etti. insanlar aa sen kilo vermişsin deyince insan pek bi mutlu oluyor. inşallah sonuna kadar gidip zayıflayacağım ve bu yaz sahilde güzel görüneceğim :)

selamm.bende 2faftadır kulaktan iğneyle zayıflamaya çalışıyorum,benim iştahım şimdilik çok azalmadı.

merhaba arkadaşlar
ben de bugün ilk kez akupunktur yaptırdım. 16 kilo fazlam var. 3-4 ay gibi verirsin dedi doktorum. diyetim çok ağır değil. tatlı olmaması hariç :) lütfen giden arkadaşlar daha düzenli yazsınlar, birbirimizi motive edelim

sevgiler

yeni gelenlere merhaba,

umarım çabalarınız sonuçsuz kalmaz. tabii benimkiler de. emzirdiğim için diyetim ağır değil, ayrıca tiroid hastasıyım pek bi zor kilo veriyorum. ona rağmen fena gitmiyorum.

şimdilik 7 kg verdim. yani 71,5 oldum. daha çook yolum var..

ben de emziriyorum, benim de diyetim çok ağır değil ama tatlıdan uzak durmak zor olacak benim için. bir de çocklara yemek hazırlarken ya da yedirirken artanları dökmem gerekecek. bir de sporu çok iyi yapamyorum. sadece diyete dikkat ederek kilo verebilir miyim acaba?

sevgiler

tatlı konusu zor gerçekten. ama akapunkturun bu konuda çok faydası var (regl dönemi hariç) . çocukların yemediklerini kesinlikle yememek gerekiyor, çöpçülüğe son yani. kıyamıyoruz aman israf etmeyelim diye ama başka yolu yok maalesef. gidecek kiloları düşününce insan zamanla vazgeçyor o alışkanlığından.
spor ben de yapamıyorum. hava güzel oldukça yürüyüşe çıkıyoruz kızımla. ya da evde müzik açıp kucağımda onunla dans ediyorum. inanılmaz yoruyor insanı. kesinlikle denemeni tavsiye ederrim. ben bunlara rağmen kilo verdim, vermeye de devam ediyorum. yani merak etme sporsuz da kilo veriliyor.

çok sağol arkadaşım, cumartesi gidicem 2. seans için bakalım ne olacak. muhakkak yazıcam. birbirimize destek olalım.

bir de bir arkadaş özel mesaj yollamış ama benim mesaj sayım az olduğu için geri dönmeme izin verilmedi. buradan cevap vereyim.

ben suadiye de ebru hanıma gittim, seansı 60 tl, ama trafik benim için çok yorucu oldu o yüzden başka bir yere yönlendim, oranın seansı 40 tl, memnun kalırım inş.

sevgiler

bir de şunu merak ediyorum, akupunktur açlık hissini azaltıyor, ama onun yanında zayıflamayı da hızlandrıyor mu?
benim yanımda bir bayan vardı, doktor hanım bir işlem yaptı ona ve "bu metabolizmayı hızlandırıyor" dedi. bu konuda bilgisi olan var mı?

bildiğim kadarıyla evet metabolizmanın hızlanması için de bir nokta var kulakta. dr oraya da iğne takıyorsa metabolizma daha hızlı çalışıyor. ama metabolizma hızın normalse gerek duymamış olabilir.onu ancak dr.una sorarak öğrenebilirsin.
mesela benim tiroidim az çalışıyor dolayısıyla metabolizmamda yavaş çalışıyor. drum tiroidimiçin iğne takıyor böylece metabolizmam da hızlanmış oluyor. sen de ctsi bi sor bakalım.

benim kontrollerim pazartesi oluyor. her seanstan sonra güncelleme yapalım burdan.

ayrıntılı bilgi verirmisin doktorla ilgili bende istanbuldayım

ben vücut akupunkturunu doktorma sorduğumda o, "vücut aupunkturu ağrı için uygulanır, zayflama için kulaktan yapılır" dedi. yeni doktoruma da cumartesi sorucam bakalım o ne diyecek.
kilo değişimi oldu mu çok merak ediyorum, çok motive oldum ve gayet iyi gidiyorum diyette, ama kilo veremediysem motivasyonum bozulur mu acaba, bilemiyorum.bu ilk iki hafta benim için çok önemli.

bayrampaşa devlet hastanesinin polikiliniğinde var ılk seans 15.5 diğerlerı 10 ytl ayrıca kıtapta verıyor okumamız için

emzirme döneminde nasıl diyet verdiler. Ben akunupuntura 1 mayıs ta başladım. herkeze verilen tek tip diyet listesini verip gönderdiler. Faydası olacakmı bilmiyorum. Sen 7 kiloyu nasıl verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…