slm millet nasıl gidiyor
ben hala acıkıyorum özelliklede tatlı krizlerim tutuyor
ben seansına 50 ödüyorum haftada bir gidecekmişim
bölgesel iğnşeri yapmadı ilk seansta
nolcak bilmem inş. oluur
dua edelim birbirimize kısa zamanda verelim şu kiloları
iiiinnnşşşş... amiiinnnnn.....
serap_21 daha önceden de sana yazmıştım Ankarada bir yere gidiyorum.nete nil akupunktur yazarsan çıkar zaten 5seansı 150 lira 2kilo falan verdim şimdilik dr çok iyi.netten buldum özellikle fiyatı iyi geldiği için gittim...
merhaba canım ben 20/05/2009 da yani nerdeyse bir ay önce akupunktur desteğiyle diyete başladım.üçüncü haftanın sonunda toplamda 7 kg verdim bu dördüncü haftam ve doktor bu hafta durduralım dedi.bakalım çarşamba günü tartılıcam sana net kilomu yazarım.ben çok faydasını gördüm.iştahım aşırı derecede açıktı ama akupunktura başladıktan sonra iştahım çok azaldı.diyetimi kolaylıkla yapabiliyorum.şunu söylemeliyimki diyet yapmadan sadece ak7upunktur tek başına kilo verdirmez.ben doktorun verdiği diyet listesinin sadece bir iki defa dışına çıktım.ondada çok fazla abartmadan.
merhaba arkadaşlar ben akapunktura 22 şubat 2010da basladım tam bi hafta sonunda 3 kilo verdim 64 ten 61 kiloya düştüm şuan ikinci haftam sabıt gibiyim gram gram oynuyor.. acıkmıyorum cok rahatım . doktorum hem bölgesel uyguluyor bel kalca gobek bölgesi hemde kulaga tohum takıyor ayrıca yanında bir ilaçta veriyor doktorum çinli çinden getirdiği özel metobolizma hızlandırıcı bitkisel bi ilaç . bana söylediğine göre bu haaftadan sonra kilolarımı daha hızlı vericekmişim her hafta yazıcam sizlere bakalım sonuç ne olucak sabırsızlıkla bekliorum =) ohaoldumsmile
Selam kizlar,
Akupuntur ve diyet cok iyi gidiyor. 11. gunumdeyim ve 3 kg verdim inanamiyorum :)
Cuma kontrole gidecegim yine bakalim 1 kg daha verebilecekmiyim o gune dek..
Herkese tekrar kolay gelsin..
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?