• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur ile zayıflayanlar

slm millet nasıl gidiyor
ben hala acıkıyorum özelliklede tatlı krizlerim tutuyor
ben seansına 50 ödüyorum haftada bir gidecekmişim
bölgesel iğnşeri yapmadı ilk seansta
nolcak bilmem inş. oluur
dua edelim birbirimize kısa zamanda verelim şu kiloları

iiiinnnşşşş... amiiinnnnn.....

merhabalar arkadaşlarakannehirben de akupunkturla zayıflamayı tercih edenlerdenim.. yaklaşık 2,5 ay oldu başlayalı ve 7 kilo verdim aç kalmadan ve spor yapmadan hihoyyytbelki çok hızlı kilo vermedim ama böylesinin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.verilecek 4 kilom daha var inşallah onu da bi ay içerisinde vermeyi planlıyorum daha dikkat ve özen göstererek :kahve:hepinize iyi zayıflamalar diliyorum sormak istediğiniz bişey olursa elimden geldiğince yardım etmek isterim opuyorumnanaktan

akapunktura tedavi için gidenlerdenim
haftada 2 seans (çok memnunum)

benim sizlere sormak istediğim izmir de migren konusunda uzmanlaşmış akapunktur yapacak dr varmı?

herseygüzelolacak arkadaşım ben özel mesaj atamıormuşum mesaj sayım dolmamış daha :sinifsinif:

slm millet nasıl gidiyor
ben hala acıkıyorum özelliklede tatlı krizlerim tutuyor
ben seansına 50 ödüyorum haftada bir gidecekmişim
bölgesel iğnşeri yapmadı ilk seansta
nolcak bilmem inş. oluur
dua edelim birbirimize kısa zamanda verelim şu kiloları

iiiinnnşşşş... amiiinnnnn.....

tatlım ben tatlı krizlerini galetayla yeniyorum sana da tavsiye ederim gerçi biri tatlı biri tuzlu çok alakasız ama bana yarıyor ayrıca da uzun süre tok tutuyor beni bi tanesi kaydirigubbakcemile2

Selam kizlar,

Akupuntur ve diyet cok iyi gidiyor. 11. gunumdeyim ve 3 kg verdim inanamiyorum :)
Cuma kontrole gidecegim yine bakalim 1 kg daha verebilecekmiyim o gune dek..
Herkese tekrar kolay gelsin..
Sevgiler..

bugün haftalık kontrolüme gidicem bakalım pek ümidim yok bu haftadan da neyse artıkın bilmiyorumkismile

serap_21 daha önceden de sana yazmıştım Ankarada bir yere gidiyorum.nete nil akupunktur yazarsan çıkar zaten 5seansı 150 lira 2kilo falan verdim şimdilik dr çok iyi.netten buldum özellikle fiyatı iyi geldiği için gittim...

keynes nerelerdesin? memnunmusun ? lütfen cevap ver bende gitmek istiyorum.ankaradayım.

Selam kızlar
ben de gelıyorum aranıza..
1 bucuk haftadır ben de gıdıyorum bursada akupunktura
ben bıraz deneyımlıyım de ÇÜnkÜ daha Öncede gıtmıŞ ve kılo vermıŞtım ama tabı ortada kestıĞım ıÇın gerı almam kaÇınılmaz oldu
bundan sonra ne kadar bırbırımızle paylaŞır haberleŞırsek o kadar sıkı tutarız dıye dÜŞÜnÜyorum

slm kızlar bende 4 haftada gram kıpırdamadı
bırakmak zorunda kaldım iştahımıda kapatmadı
dr çok ilginçsiniz dedi sadece ...hrs kolay gelsin...

Bende ilk bugün basladim benim kulagima falan bisey takmadi doktor ama karnima kollarima bacaklarima ve ayaklarima igneler takip 20 dakika lamba gibi birsey tuttu karin bölgeme, asiri derecede yüzüm kizardi onun disinda birsey hissetmedim diet falanda vermedi bana belki haftaya verir paylasirim sizinle

boshayallersmilezemuszemus
merhaba canım ben 20/05/2009 da yani nerdeyse bir ay önce akupunktur desteğiyle diyete başladım.üçüncü haftanın sonunda toplamda 7 kg verdim bu dördüncü haftam ve doktor bu hafta durduralım dedi.bakalım çarşamba günü tartılıcam sana net kilomu yazarım.ben çok faydasını gördüm.iştahım aşırı derecede açıktı ama akupunktura başladıktan sonra iştahım çok azaldı.diyetimi kolaylıkla yapabiliyorum.şunu söylemeliyimki diyet yapmadan sadece ak7upunktur tek başına kilo verdirmez.ben doktorun verdiği diyet listesinin sadece bir iki defa dışına çıktım.ondada çok fazla abartmadan.

merhaba bende mersindeyim ve akupunktura gitmek istiyorum acaba sizin memnun kaldığınız merkez nerede ve seans ücreti ne kadar ve haftada kaç seans gitmek lazım. hala öneriyormusunuz? teşekkürler:a015:

selam kızlar :)
15gun once akupunkturu bıraktım okulumun baslaması sebebıyle bilmiyorumkismile
çünkü her hafta bir kez seansa gıtmem gerekıyordu
şu an kilom sabitlendi 54 kiloyum
toplamda 20gunde 4 kılo verdim kaydirigubbakcemile2
yedıklerıme dıkkat edıyorum ve dengelemeye calısıyorum
özellikle sabah kahvaltısı çok önemli
bu öğüne dikkat etmenizi tavsiye ederim :olmaz:
isterseniz başarabilisiniz kaydirigubbakcemile5
okul arkadaslarım daha alımlı oldugumu söylediler bugun :utangac:
çok utandım ama uzun zaman sonra ılk defa bu kadar mutlu oldum :utangac:
begenilmek güzel şey :utangac:

merhaba arkadaşlar ben akapunktura 22 şubat 2010da basladım tam bi hafta sonunda 3 kilo verdim 64 ten 61 kiloya düştüm şuan ikinci haftam sabıt gibiyim gram gram oynuyor.. acıkmıyorum cok rahatım . doktorum hem bölgesel uyguluyor bel kalca gobek bölgesi hemde kulaga tohum takıyor ayrıca yanında bir ilaçta veriyor doktorum çinli çinden getirdiği özel metobolizma hızlandırıcı bitkisel bi ilaç . bana söylediğine göre bu haaftadan sonra kilolarımı daha hızlı vericekmişim her hafta yazıcam sizlere bakalım sonuç ne olucak sabırsızlıkla bekliorum =) ohaoldumsmile

merhaba arkadaşlar ben akapunktura 22 şubat 2010da basladım tam bi hafta sonunda 3 kilo verdim 64 ten 61 kiloya düştüm şuan ikinci haftam sabıt gibiyim gram gram oynuyor.. acıkmıyorum cok rahatım . doktorum hem bölgesel uyguluyor bel kalca gobek bölgesi hemde kulaga tohum takıyor ayrıca yanında bir ilaçta veriyor doktorum çinli çinden getirdiği özel metobolizma hızlandırıcı bitkisel bi ilaç . bana söylediğine göre bu haaftadan sonra kilolarımı daha hızlı vericekmişim her hafta yazıcam sizlere bakalım sonuç ne olucak sabırsızlıkla bekliorum =) ohaoldumsmile

canim merhaba, guzel kilo vermissin, tebrik ederim, umarim istedigin kiloya da inersin yakinda. Anladigim kadariyla Istanbul`da yasiyorsun, ben de Istanbul`dayim, akupunktura baslamak istiyorum da sen nerede gidiyorsun ve seans ucreti ne kadar, bilgi verebilir misin?

Ben de akupunktur yaptırmak istiorum. istanbulda bi yere sordum ilk seans 40 sonrakiler 30 dedi. yani aylık 130 a gelicek. sizce nasıl fiyatı? daha uygun bi yer varsa önerin lütfen.

Selam kizlar,

Akupuntur ve diyet cok iyi gidiyor. 11. gunumdeyim ve 3 kg verdim inanamiyorum :)
Cuma kontrole gidecegim yine bakalim 1 kg daha verebilecekmiyim o gune dek..
Herkese tekrar kolay gelsin..
Sevgiler..

Canım merhaba,
az önce akupunktur ile ilgili yazdıklarını okudum da, ben de bursadayım ve akupunktur tedavisine başlamayı düşünüyorum zayıflamak için...
nereye gittiğini ve ücretleri öğrenebilir miyim??

ben 15 subat 2010 da basladım.ve toplam 7 kilo verdim...daha da ideal kiloma gelene kadar devam edicem insallah.9 kilom kaldı.ben öneriorum akapunkturu herkese daha doğrusu yemek yemeyi sevip vazgecemeyenlere öneriorum:)))

Back
X