Ben Bursa'da oturuyorum. 6 senelik evliyim evlendiğimde 60 kilo idim boyum 167 ama şuanda 80 kiloyum.. Üst üste hamileliklerim oldu 2 kez doğum yaptım.. Çocuk için tedavi gördüm.. Pcos'um var bu yüzden adet düzensizliklerim de oluyor işte bunların hepsi bende birleşti ve 20 kilo olarak kaldı.. Diyetisyenlere gittim spor yapıyorum ama son doğumumdan sonra en fazla 10 kilo verebildim pcos olduğu için insülin direncim de yüksek bu yüzden kilo vermem çok ama çok zorlaşıyor.. Akupunkturu son çare olarak görüyorum.. Benim gibi olan yada benzer durumlar yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum ne yapmalıyım?? Bursada tavsiye edebileceğiniz akupunktur uzmanı istiyorum..
Yaa ne güzel BEYAZIMSI bende inşallah memnun olurum.. Bursa'da çok ünlü bir uzman var ama ücretleri baya pahalıymış.. Bursa'da her seans her hafta uygulanıyor ve 100-150 tl arası değişiyor aylık 400-600 civarına geliyor birde ilk gidişte 200 bayılıyorsun aylık 1000 tlyi buluyor yanio yüzden daha ünsüz birini bulmam gerek.. Ama acil olarak da zayıflamaya başlamam gerek kan hastalığım var demişsin bende de genetik kan pıhtılaşması var.. Ama ilk olarak şeker direncimin düşüp polikistik over'in etkilerini en aza indirmem gerek ki kilo vereyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
funda selam yazını okudum buldunmu bulmadınmı akapunktur için biyer bilmiyorum ama görmüşken cevaplamak istedim.bende sultangazide oturuyorum gazi mah. akapunktura gittim 3 ayda 15 kilo verdim .seanslarıda çok uygun fiyatı ilk seans 25 daha sonrakiler 15 tl.aklında bulunsun
Slm pısıpısımıskın ;
kesınlıkle ıŞe yarıyor arkadaŞım bende 3 ayda kasmadan hemde 10 kılo verdım hıÇ tereddÜt etmeden akupuntura gıt. Yanındada mezoterapı yaptırmanı Şıddetle tavsıye ederım beden kÜÇÜltÜyor dırekt ....42 bedenden 38 bedene dÜŞtÜm 2,5 ayda ..... Fazlada kasmadan haftada 1 kere gıdıyosun zaten hıÇ dÜŞÜnme arkadŞım.. Ben ıstanbuldayım burada olsan sana gıttıĞım yerı verırdım ama balıkesırdede vardır mutlaka 10 seansı 500 tl
cnm Dr. ayfer kuzulugil' akupuntur uzmanı mı muyanesı nerde ve ücret hakkında bilgi verirmisin rica etsemmerhaba, ankarada Dr. ayfer kuzulugil'e gittim. 73 kgdan 65 kgya düştüm 2 ayda, ama çok dengeli ve sağlıklı beslendim.
doktorumu tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?