Akupunktur ile zayıflayanlar

arkadaşlar bugün seans günüm ama ist dışında olduğum için gidemiyorum Tartılım 1,400 gr vermişim. 80 den 72,600 Allahım şükürler olsun sana. Hedefe 12,600 kaldı. Sizlerde durum nasıl hiç yazan arkadaşları göremiyorum. Esmmer arkadaşım nerelerdesin?

hafta sonunu bekleyip yazmak istedim emhak ama şimdi yazayım. ben de sabah 73 tüm tartıda. ben de çok mutluum, etrafımdaki herkez farketti zayıfladğımı, elbiseleri daraltmanın zevki hele. inşallah hedeflerimize de ulaşırız.
sevgiler.

aynen öyle bende çok mutluyum . ama unutma 60 a daha var:)) hatta 60 kiloya ulaşınca beraber alışveriş yaparız:)) Kadıköyün altını üstüne getiririz:)))

valla olur. hemde baıla baıla. ben 42 bedeni zorluyorum, ama alt taraf henüz 44. olsun ama giyince birşeyin yakıştığını görmek bile aç kalmak için yeter de artar :)

yeni hiç bir şey almıyorum. Ama eşofmandan kurtulduım. bugün bana biraz bol gelen kot pantalonuma girdim acaip mutluyum :)) tekrar tartıldım 72,300 :))

arkadaşlar merhaba , ben sınav mağduruyum stresten 2 ay hiç karbonhidrat ve abur cubur yemeden 10 kilo alabilmeyi başardım ve 70i gördükten sonra tartılmayı bıraktım.
bu kadar dengeli beslene beslene kilo aldığımı gözönünde bulundurursak rejimle bu sefer zayıflayamayacağımı anladım.

izmirde , üçkuyular balçova alsancak bana tavsiye edebileceğiniz çok pahallı olmayan tavsiye edebileceğiniz akupunktur yapan biryer var mı?
lütfen yardımcı olun . teşekkürler şimdiden

selamlar;
bu sabah itibariyle 72 kiloyum ve çok mutluyum. ama ben 3 haftadır akapunktura gitmiyorum, belki hatırlarsınız bir ara rejimi bırakmıştım kilo veremedim, ayten hanımın karşısına da kilo vermeden çıkmak istemedim, bu gitmediğim dönemde saat 18:00 den sonra meyve dışında bişey yemedim ve tekrar kilo vermeye başladım. bu hafta ilk fırsatta gidicem akapunktura, nedeni de daha önce hep böyle kilo vermiştim ama sonra geri aldım, doktor yardımıyla olunca daha disiplinli olunuyor.
sevgiler

ne güzel ben 72 yi döremeden tekrar 73 oldum :)) pazar günü böbreklerim ağrıdı sanırım taş oynadı. apar topar hastane orada iğne, akasındanda birsürü ilaç derken tekrar 73 oldum ama diyeti bozmadım. sanırım şuan bir şişlik var. bakalım yola devam. bende muhtemelen perşembe günü ayten hanımaa gideceğim.

emhak; arkadaşım çok geçmiş olsun. ben de taş düşürdüm iyi bilirim, hem de iki hamileliğimde de yaşadım. ama o dönem kanalllar daha açık oluyormuş, taş daha kolay düşüyormuş. çok şükür geçti, Allah kimseye vermesin, sana da acil şifalar canım. 72 ye düşeceğini de biliyorum, bikaç günlük gecikme hiçbir şey değil.

sağol canım teşekkür ederim. Bakalım artık cuma günü 71,500 olmam lazım. o gün gelsin tekrar yazarım.

Kızlar herkese selam, ya Allah aşkına bu 30lara 40lara seanslar ıstanbulun neresinde ??? Nereye gidiyorsunuz? Ben levent-şişli taraflarındayım, fiyat sormadığım yer kalmadı diye düşünüyorum ve aldığım en düşük fiyat seans başı 100 tl. Kafayı yicem ya? yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle samimi, saygılı ve dürüst dostluklar için hepinizi kutluyorum.
Tüm yazılanları okuduktan sonra bende konuya dahil olayım dedim ve işte burdayım.zemuszemus
Benim akapunkturla tanışmam bir arkadaşım vasıtasıyla oldu ve can havliyle kendimi doktorumun ellerini bırakıp nolur kurtarın beni dememle oldu.
Beni uzun uzun dinledi, kararlı ve istekli olduğumu gördü ve tam 3 hafta önce ilk seans ile start verdik. bugün 3. haftamı tamamladım. Ve Allah'ın da izniyle tam 9 kilo verdim.
Kaç kilo ile başladığımı söylemek istemiyorum lütfen kusura bakmayın kendimi ilk defa o kilo da gördüğüm için moralim çok bozuluyor ohaoldumsmile ama en kısa zamanda 60ın altına düşünce belki sölerimkaydirigubbakcemile3
istiyorumki bu süreçte hep birlikte neler yaptık nelere dikkat ettik paylaşalım, eminim merak eden yoldaşlarımız vardır.
Sağlıklı, güzel ve zayıf kalın. Öpüldünüz... alkisalkisalkis

öncelikle aramıza hoşgeldin. Kiloda utanılacak birşey yok canım. Allah birdaha çıkartmasın 87 kilo doğuma gittim :)) 60 ile evlenim. 1 gebelik sonlandırılması ardından tedavi ile bebek derken 70 ile hamile kaldım. bugün tam 2 ay oldu. 8 kg gitti. hedefim 60. ama bakarsın 60 a inince bir 5 kg daha vereyim derim :)) sen 3 haftada 9 kg çok iyi vermişsin. ama bünye meselesi işte ben onun için 2 aydan fala uğraşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…