Akupunktur ile Zayıflama Maratonum :)

avukathnm35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
11
16
33
  • Merhabalar ben de zayıflama maratonuna yarın başlıyorum. İzmir'de yaşıyorum. Avukat ve akademisyen adayıyım. Yarın yani 28.11.2017 tarihi itibari ile ilk Akupunktur ile zayıflama randevuma gideceğim.
  • Benimle ilgilenecek olan doktor bey alanında uzman 3-4 ayrı professorun referans olduğu bir doktor. Doktor Alparslan Bilen.O yüzden güvendim ve ikna oldum.
  • Seans ücreti 150 TL. Her hafta gitmem gerekiyor. Kilo vermek için ve bunu geri almamak için değer diye düşündüm.Her hafta değişen bir diyet listesi ve değişen iğneler...:) Ne kadar sürecek bu maraton diye sorduğumda bana yöneltilen cevap '' Ne kadar kilo vermek istiyorsanız'' şeklinde oldu.
  • Vermek istediğim kilo 25-27 kilo arası. Yani uzun bir maraton beni bekliyor. Bu yüzden heyecanlıyım.
  • Özellikle kadın olarak kendimizi güzel hissetmek ve sağlıklı ve aktif hissetmek çok önemli. :) Bence bu kadar vakit, nakit ve emek gerektiren maratonda birbirimize destek olabiliriz diye düşünüyorum. İZmir'den sevgiler :)

Mutlu Sabahlar :) Doktorum kilomu hassas terazisinde ölçtüğünde 79.00 kg çıktım.
İkindi vakti ve kıyafetlerimden dolayı 1 kilo eksiltiyorum. 78 kg ile başladım diye kabul ediyorum . Sol kulağımda 3 sağ kulağımda 1 tane akupunktur iğnesi var. Bunun yanında çok sıkı bir diyet listesi verdi.
Yediklerimi burda da paylaşacağım.
Canım hiç acımadı iğneler takılırken. İğnelerin içeriğinden Doktor Bey teker teker bahsetti. Ama heyecandan sanırım, unuttum.:)
İğneler benim en büyük sorunum olan tatlı krizim, mide kazıntılarım, acıkma hissim, tok olsam da sürekli atıştırma isteğim, şeker alamamaktan dolayı baş ağrılarım, diyetten dolayı halsizlik, yorgunluk hissi gibi dürtülerimi engelleyecekmiş. Bugün 3. günüm ve ben kahve hastası biriyim canım kahve içme bile istemiyor. Listemde süt ve kahve olduğu için içiyorum.
Tabi günde 1 saat de yürüyüş yapmam gerekiyor.
Şimdilik bu kadar yazıyorum. Kilo değişim grafiğimi de paylaşacağım. :)

Merhabalar:) Bugün akupunktur iğnelerimle ve diyetimle 4. günüme başlıyorum.
4. Günümde 78.00 Kg'den 75. 00 kg'ye düşmüşüm. yani 3 günde 3 kg. Normalde fazla diye endişelenirdim. Lakin doktoruma güvenim sonsuz. Kendimi iyi hissediyorum. haftalık vermem gereken kiloyu 3 günde verdim. 5 Aralık'ta ikinci seansım var ve şimdiden gönül rahatlığı ve mutlulukla gidebilirim :)Şimdi;
  • Bir tatlı kaşığı lor peyniri
  • bir tabak limonlu domates
  • Bol yeşillikten başlayan ilk öğünümü afiyetle yiyeceğim.. Sevgilerr :)

Bu gün itibariyle bende başladım hatta eşimle başladık. 15 kilo vermek istiyorum boy 1.66 kilo 75 ilk hafta detoks listesi verdi sizin de mi öyleydi

Merhabalar
Bende akupunktur ile 2. günümdeyim. Gitmeden çok fazla araştırma yaptım İstanbulda çok fazla yer ve değişik fiyat politikaları vardı. Açıkçası kafam çok karıştı ve bir tanıdığımın tavsiyelerine uydum. Bakırköyde ki Kızılay merkezine gittim. Hem fiyat olarak çok uygundu hemde çok ilgililerdi. İlk görüşme için 50 tl verdim. Daha sonra hafta da bir gün gidicem ve 30 tl ödiycem. İğneleri iki kulağıma birer tane göbek üstüme bir tane ve boğazımın alt kısmına iki tame olmak üzere toplam 5 tane yapıştırdılar. Hiç bir ağrı acı vs olmadı. Bir diet programı verdiler daha doğrusu yenecek ve yenmeyecek yiğcekler listesi verdiler.Şimdilik mucizevi bir tokluk durumu yok kendimi tutuyorum :) ama ilk bir iki gündem sonra etki gösterir dediler bakalım ilerleyen günlerde denmeyimlerimi paylaşırım.
Sevgiler

merhaba ben de bugün akupunktura başladım
71,4 kg yum şuan. haftaya bugün tartılmaya gideceğim 15 gün sonra da ikinci seansa.
daha önce ibrahim bağcıya gitmiştim şimdi şükrü hamidiye gidiyorum bu seferki doktor iğne yöntemini kullanıyor.sizlere de buradan gelişmeleri bildireceğim ancak konuyu açan arkadaş devamını getirmemiş.

avukathnm35 merhaba, akupunktura devam ediyor musunuz. Bende önümüzdeki hafta ilk görüşmemi yapacağım bu konu ile ilgili. Sizin nasıl gidiyor memnun musunuz. Son gelişmelerle igili bizi de bilgilendirirseniz sevinirim. Hoşçakalın.

Gittiniz mi, nasil sonuc aldiniz.

Arkadaşlar bana da yardımcı olurmusumuz İstanbul için akupunktur da. Hem alerji , hem depresyon , hem kilo vermek için gitmek istiyorum. Uygun biryerde olursa çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…