Akupunktur ile İlgili Detaylı Bilgiler

ben 2 gün önce akapunktura başladım. Bana faydası olucak gibi geliyo. iştahı ve mide kazıntısını azaltıyo gibi. ayrıca tedavi amaçlı da takıldı kulagıma igne sadece iştah için diil. sinir stres boyun agrısı mide problemleri. elden muayne ile nelerde şikayetm oldugu cihaz sayesnde çıktı kulaktada o sinrlere giden yerlere takıyolar igneyi hastalıgına göre... Bakalım umarım iyi sonuçlar alırım.

merhabalar bende 20/12/2009 çarşamba akşamı başladım akupunktura,haftada üç gün gideceğim.doktor iştahını yüzde yetmiş azaltır dedi ama dediği kadar azalma olmadı.ama önceki halime göre iştahımda azalma oldu tabi.verdiği diyetide kolaylıkla yapabiliyorum.doktor önüne yemek gelse bile canın yemek istemeyecek demişti ama önüme pasta çikolata gelse hayır demem yani.iştahım o derece açık hala ama sanırım iğneler sayesinde kendime dur diyebiliyorum.inşaallah faydasını görürüz hepimiz.hafta hafta sonuçları buraya yazacağım,ilgilenenlere faydası olması açısından.
kilo :75 kg
boy :162 cm
yağ kütlesi: 27 kg

27/05/2009 çarşamba akupunkturda ilk haftamı tamamladım.sonuçları yazıyorum.
başlangıç kilom:75 kg
şuanki kilom:72 kg
bir haftada 3 kg kaybetmişim.tabiki akupunkturla birlikte sıkı bir diyette yapıyorum.inşaallah hedefime ulaşana kadarda vericem.hepimize sağlıklı kilo vermeler.

27/05/2009 çarşamba akupunkturda ilk haftamı tamamladım.sonuçları yazıyorum.
başlangıç kilom:75 kg
şuanki kilom:72 kg
bir haftada 3 kg kaybetmişim.tabiki akupunkturla birlikte sıkı bir diyette yapıyorum.inşaallah hedefime ulaşana kadarda vericem.hepimize sağlıklı kilo vermeler.

arkadaşlar merhaba

ben kendim için değil annem için bir şey danışcam.

annem 106 kilo. ankara'da bir adam varmış. ali sezen diye.

ilk bir ayda 9 kilo verdirmiş. annem ona muayene oldu. adam yani bilmemesi gereken şeyleri bilmiş vs. hani çocukluğundaki rahatsızlıklara kadar saymış. neyse; b izimkiler bu adamı nasıl buldu derseniz, babamın patronun karısı gitmiş geçen ay, 9 kilo vermiş.ama o da hani 100 kilo civarında.

diyormuş ki,diyeti sen yapıyosun ben katlanmanı sağlıyorum.

aşırı da pahalı. her hafta 100 lira. ama adam çok ünlüymüş filan.

annemler oradayken bir kadınla karşılaşmışlar: kadın tam 42 kilo vermiş 1 yılda. kalp ilacını şeker ilacını kolesterol ilacını filan hep bırakmış.

bizimkiler denicek. ben olursa bir yandan gelişmeleri yazarım ama bu ismi duyan varmı?

hani bilen filan? rica ediyorum bir deyin! ben internetten araştırdım ama sizlerden alacağım bilgi önemli!

şimdiden teşekkürler!

slm herkese bende troid hastası olarak geçen hafta dr tavsiyesi ile kilo vermek için taktırdım 88 kilo ile başladım bu haftaki kontrolümde 2 kilo vermişim ben daha inanamıyorum2 senedir kilo veremeyince .herhalde şöyle bi 5 -10 kilo vermedende inanamayacağım .haftaya gene belirtirim kilo verip vermediğimi herkese herşeyin gönlünüzce olsun diyorum

dün annem başladı akupunktur'a.o zayıflamak için değil sindirim sistemi problemi için gidiyor bakalım sonuç ne olucak.

galp slm
kizilaya gidiyorsunuz ustelik fiyati da cok uygun yazmissin, nasil yani? kizilay ile ne kastediyorsun? hani su bildigimiz kan alinip verilen vs. kizilay?
bir de Istanbuldasin sanirim? Istanbulda hangi kizilaya gittin eger bildigimiz kizilaysa? muayene mi olmak icin gidiliyor ya da direkt akupunkturla zayiflama yaptirmak icin geldim mi deniliyor?? nedir? prosedur nasil?
Baska bilen varsa detayli anlatabilir mi arkadaslar lutfen?
cevaplarsaniz cok sevinirim, cok tesekkurler...

Evet akapunktur güvenilir yerde yapıldığında güzel sonuç veriyor. Ama lütfen yaptırmadan önce iyice araştırın. Arkadaşım ankara da bi doktora gitti. Ben Japonya'dan geldim ve ordaki yeni tekniği size uygulayacağım dedi. Arkadaşın tüm vücudundaki enerji akışının bozmuş. Ben benlikden çıktım dedi. Ve uzun süre kendine gelemedi. Lütfen seçime özen gösterin..

bende de aynı problemler var.gttiğiniz akupunkturcu yalovada mı acaba?yalova da ise tlf veya adresini verebilir misin.çok acil!!!!!!!!!şimdiden tşkler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…