Bende dün akşam gidip iğneleri taktırdım ilk farkettiğim açlık duygusunun azalması ve dikkatim arttı sanki
umarım bende doğum kilolarımdan senin gibi kurtulabilirim.
şuanda 76,8 kiloyum doğumdan önce 65 kiloydum boyum 1,73
umarım yine 65 kiloya düşebilirim.
Doktor 900 kcal lik bir liste verdi listede herşey var
yani rahat rahat diyet yapılabilir gibi duruyor bakalım sonucu yazarım
ya migren ağıları için giden varmı akapunktura ben bi noraloji dktoruna danıştım hiç bir faydası olmaz sadece kısa bi süre psikolojik rhatlarsın dedi kafam karıştı boş yerede gitmiş olmak istemiyorum bi bilgisi olan arkadaşlar vrsa lütfen yardımcı olsun fisfisfis
Ben fibromiyalji için gitmiştim aynı zamanda migren ve epilepsi rahatsızlığım vardı.epilepsim 6 ay sonra migrenim 1 yıl sonra tamamen geçti.fibromiyalji için hala gidiyorum.Sanırım siz İstanbul dasınız.Ben şehir dışından 3 ayda bir gittiğim için bu kadar uzun sürdü.İsterseniz doktorumun adını verebilirim.Her akupunktur yapana güvenmeyin.Benim doktorum dünyadaki sayılı uzmanlardan.Geçmiş olsunÇok üzgünüm çoook
yazarmısın cnm doktorunun ismini rica etsem..bende başlamayı düşünüyorum..
arkadaşlar bende 2 gün önce taktırdım ama doktor dogru düzgün diyet vermedi dediği şu oldu ne yiyorsan yarısını yiyceksin mesela fasulye pilav diyo fasulyeyi yicen mesela pilavı yemicen siz böle bi diyet gördünüz mübana saçma geldi ama akapultur dan mı dan mı yok sa psikolojıkmi bilmiyorum ama bana igne taktırdım ya zayıflıcam yemek içmek düşünme yok psikoljım öle şu ana ama halen midem zil çalıyo neyse denicem bi ay bakalım sonuç ne olcek 10 kilo versem canıma minnet belki de başka doktora giderim ama bakalım verirsem kilo yazarım size :))
ya migren ağıları için giden varmı akapunktura ben bi noraloji dktoruna danıştım hiç bir faydası olmaz sadece kısa bi süre psikolojik rhatlarsın dedi kafam karıştı boş yerede gitmiş olmak istemiyorum bi bilgisi olan arkadaşlar vrsa lütfen yardımcı olsun fisfisfis
Merhaba,
Benim akapuntur maceram bitti kilo veremedim ve canım sıkıldı. 2 hafta sonunda bıraktım((
Belki devam etsem olurdu ama ben istemedim. Bir de kulaklarım çok acıdı. Yatamadım. Telefonla konuşamadım. İğneler paso battı bende kendim çıkarttım iğneleri ve daha gitmedim. Ama iştahımı gerçekten kesiyormus ben midem küçüldü zannediyordum ama iğneleri çıkarttığımdan beri ne görsem resmen atlıyroum(
Belki haftaya tekrar bastan baslarım. Yanında bir de diyet verdi bana doktor ve spor yapmamı söylemisti. Simdi sabahları 40 dk spor yapıyroum. 20-25 dk yürüyorum. ve parkta da 20-25 dk falan spor yapıorum.
İnsallah bir şekilde vercem bu kiloları. Yaz geldi bile((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?