Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaa, geçen hafta cumartesi en son yağmurda kaldım sonra da alkol aldım, ertesi güne pert uyandım. midem vs berbattı hiçbir şey yiyemedim falan sonra açıldımm her şeyi yemeye başladım. şu an yeniden 59 kilom. bir haftadır diyet yapmıyorum. kesin ödem de tutmuşumdur çünkü gece de yiyorum. pazartesi artık tekrar başlarım diyorum 59'dan. 20 günde kasmadan verdiğim net kilo 2.2 oldu yani. hatta bir haftasında abartıp yiyerek.princesss akupunktura merak saldım. En son geçen hafta yazmışsın, son durum nedir?
merhaba gittiginiz yer neresi acaba?bende anksiyete için gitmek istiyorumda58.7 kiloyum son bir haftadır çok saldım. sufle falan yedim akşam yemekten sonra o derece.
yarın tekrar randevum var iğnelerim takılacak. sonra bir iki hafta dikkat edersem 56'ları görmeyi umuyorum...
anksiyete için var mı bilmiyorum benimki tunalı'damerhaba gittiginiz yer neresi acaba?bende anksiyete için gitmek istiyorumda