Bebek İkinci El Aktivite masası

BOREAS09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.165
127
163
Ankara
Arkadaşlar herhangi bir marka,Türkçe aktivite masası arıyorum. Satmak isteyen iletişime geçsin ama lütfen iyi durumda olsun; rengi değişmiş, kırılmış,bozuk parçalı olmasın

bulamadıysanız ilitişeme geçebilirsiniz . sıfır urunler var elimde

durumu nasıl düşünürseniz satmayı fiyatı kargoyuda düşünerek uygun tutarsanız almayı düşünüyorum
Kusuruma bakmayın geç döndüm size. Yazmayı unuttum. Samimiyetime inanırsanız ve sözüme güvenirseniz; ben ürüne 65, kargoya da yanlış hatırlamıyorsam 12 tl vermiştim. Yani toplamda 77₺ ödemiştim. 65 tl vermemin sebebi de yeniden farksız olmasaydı ve hala öyle. Arzu ederseniz bana mail adresinizi özelden yazın, ben de size fotoğraflarını göndereyim, siz de kargo hariç ödeyebileceğiniz fiyatı belirlersiniz.

canım çok sağol ama dün aktivite masası benzeri bir ürünü aldım oyuncak dünyasından indirimdeymiş kızım yeni yeni büyüdüğü için pek oyuncağı yok ışıklı sesli şeyler dikkatini çektiği için istiyordum ama aldığım ürünüde çok uyguna aldım ilgin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…