Cilt Bakımı Ürünleri AKTIFOKS KREM kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Benim cildim de karma,bi kutusunu kullandım bitirdim ben,

İkincisi de dün geldi,üç dört aydır kullanıyodum ben yani,

Ben gayet memnunum,yüzümdeki pul pul dökülmeler gitti,yağlı T bölgesindeki sivilceler de yok artık,

Çok nadir,hasta falan olduğumda bi iki ufak sivilce çıkıyo,o da geçiyo hemen,

En çok beğendiğim özelliğ de cildi gerçekten pürüzsüzleştiriyo,

Ben tavsiye ederim yani,

Sitesinden sipariş ediyorsunuz,kutusu değişmiş bu arada daha güzel bi kutu yapmışlar
....

Her cilde aynı etki yapar mı bilemem ama bana çok iyi geldi...boshayallersmile

azul saol tatlım yine herzamanki gibi hemencik bizimle paylaştın opuyorumnanaktan

minik kedicik saolasın... birde antalyada satan biyer varmı yoksa sitesinden mi aldınız, ne kadara mal oldu?

siteden aldım.bildiğim kadarıyla bayisi yok henüz.kredi kartıyla ödedim 43 liraydı birde 10lira kargo ücreti ödedim.
toplamda 53....
ama kredi kartıyla almayın.anneme de istedim onu da nakit ödedim.nakitte %10 indirim var.kargo ücretide 4.50 lira ödedim.
çok daha hesaplı oluyor.

ben hala tereddütlüyüm.senin aldığın ürün tam hangisi ?normal cilt için olanı mı yoksa akneli cilt için olanı mı?
son gelişme nasıl ?

ben hala tereddütlüyüm.senin aldığın ürün tam hangisi ?normal cilt için olanı mı yoksa akneli cilt için olanı mı?
son gelişme nasıl ?

cilt bakım kremi aldım ben.ara ara sivilcem çıkar o nedenden dolayı akneli cilt için olanını almadım.
bende dahil olmak üzere annem ve kardeşim cildimin parladığını ve pürüzsüzleşmeye başledığını söylediler valla.

Ya arkadaşlar benim yeni kutusunda geldi kremim ama bu öncekinden biraz farklı

gibi,öncekinden çok çok ağır kokuyo,li eşim bile farketti çok kötü kokuyo dedi,

Sürerken kokuyo sadece sonra kayboluyo kokusu ama bana da ağır geldi,

Bir de rengi daha bi sarılaşmış,acaba içindeki zeytinyağı oranını mı artırdılar ki?
bilmiyorumkismile

aaaaaaaa farklılaşmışmı azulcum? bi mail atsaydın sitesine...sorsaydın.... tüh ben daha alamadan bile içeriği değişti mi dersin :)))))

aaaaaaaa farklılaşmışmı azulcum? bi mail atsaydın sitesine...sorsaydın.... tüh ben daha alamadan bile içeriği değişti mi dersin :)))))

Ya sadece rengi biraz daha koyulaşmış,önceki krem rengi gibiydi,bu sarıya yakın yani,

Bi de kokusu çok ağırlaşmış,bilemiyorum nolduysa,işlevi şimdilik aynı ama bi sorayım

sitesine bakalım...
boshayallersmile

Arkadaşlar benimde çok olmasada akne sorunum ve cildimde pul pul dökülmeler var.Aktifoksun yetkilisiyle görüştüm.Akne sorunum olduğunu söyledim.Ürünleri yenilenmiş, hasarlı cilt kremini ve ozonlu katı sabunu önerdi.Yani artık akne kremi olarak satılmıyor.Bugün ikisinide sipariş ettim.Yarın elimde olur.Umarım bende faydasını görürüm.Gelişmeleride burdan yazarım.

Ayrıca kremle ilgili kendi sitesinde yazan bilgileride yazayım;

Hasarlı Cilt Bakım Kremi:
Cilt hasarları,klasik dış travmaların dışında; cilt bütünlüğünü bozan bakteri,mantar,virüs gibi zararlılar ve yanıklar ve kesikler sonucu oluşan yaralanmalar,yatak yaraları,ayak mantarlarının yol açtığı deri hasarları(ayakta yara ve ayak kokusu),egzema,uçuk,aft,kaşıntılı durumlardaki cilt hasarları,böcek sokmalarının yol açtığı kaşıntılı durumlar,sivilce ve iltihaplı cilt hasarları,kıl kökü iltihapları,kasık bölgesindeki yanma ve kaşıntı gibi durumlarda AKTIFOKS HASARLI CILT KREMİ anti-bakteriyel,anti-fungal,virostatik özelliği dolayısıyla zararlıları yok eder. İçeriğindeki aktif oksijen ciltteki oluşmuş hasarların giderilmesinde ve cildin yeniden yapılanmasında etkilir.

Kullanım Şekli:
Günde iki kez hasarlı bölgeye tatbik edilir.

Aktifoksun yaşım 38 olduğu için ANTİ AGİNG KREMİNİ aldım ve yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.Fiyatı 54 liraydı ve 10 lira da kargo ücreti ödedim.Benim cildim kuru.Bu ürün her cilt tipine uygunmuş.Cildimi daha bir pürüzsüz yaptı,özellikle kuru ciltler için çok iyi gerçekten.Ayrıca iyi tarafı yüzünüzün heryerine kullanabiliyorsunuz.Ben göz kapaklarıma,göz altlarıma ve boynuma da akşam yatmadan sürüyorum.Kırışıklıkları açtığını,hatta göz altı morluklarına da iyi geldiği yazıyordu sitesinde.Gerçektende kırışıklıklarım daha azaldı ve göz altı morluklarıma da gayet iyi geldi.Bence hem güzel hem ekonomik bir ürün.Çünkü göz altına ayrıca krem almanıza gerek yok.Ben çok memmnum ve sürekli kullanmayı düşünüyorum.Herkese de tavsiye ediyorum.

Ben de tüm yüzüme kullanıyorum kırışıklığım henüz olmasa da,

Genelde memnunum ama tek şikayetim kokusu,

Yeni kutusunda geldi bana ve önceki gibi kokusu hafif değil,

Çok ağır kokuyo bu ve ben alışsam da kokusuna eşim çok kötü kokuyo bu diyo,

Açıkcası ona itici geliyo ve ben bundan rahatsız oluyorum,kokusunu güzelleştirecek bi

meyve ya da çiçek ekstrası falan koysalar çok iyi olacak yani...
:44:

benimde siparişim dün geldi kokusu çok kötü normal cilt bakım kremini aldım bende ilk defa kullanıcam daha öncekilerin içeriğini bilmiyorum ama bunun rengi hafif sarımsı ve kokusu çok kötü....

benimde siparişim dün geldi kokusu çok kötü normal cilt bakım kremini aldım bende ilk defa kullanıcam daha öncekilerin içeriğini bilmiyorum ama bunun rengi hafif sarımsı ve kokusu çok kötü....

Daha önceki kutusundaki kremin rengi kırık beyazdı ve daha az kötü kokuyodu,

En azından eşim o zaman rahatsız olmuyodu,

Ama şimdiki senin dediğin gibi koyu sarı ve acaip kötü kokuyo...

Off napcaz,doğal katkısız falan ama bi de kokusu güzel olsa...
:44:

3 gündür düzenli sürüyorum yüzümde hafif bir kaşınma oldu kullanan arkadaşlar sizdede oldumu birazda kızarıklık bazı yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…