kizlar benim kremim hala gelmedi. Bu kremle ilgili tecrübeleriniz neler? benim cildim karma, yani hem yagli hemde gerilme oluyor yüzümde yinede.
yagli ciltli veya karma ciltli olupta bu kremi kullanan bir arkadas tecrübelerini aktarsa cok mutlu olurum
azul saol tatlım yine herzamanki gibi hemencik bizimle paylaştın opuyorumnanaktan
minik kedicik saolasın... birde antalyada satan biyer varmı yoksa sitesinden mi aldınız, ne kadara mal oldu?
tereddütte kalarak almıştım .salı gününden bu yana kullanmaya başladım.yani 4 gün oldu...
cildim yaglı ve gözenekliydi.inanın o vıcık yağlı görüntü kalmadı yüzümde.sebum üretimi azaldı.
birde bi canlılık geldi yüzüme.ben çok beğendim ...
ilk kullandığımda korkmuştum yüzüm zaten yağlıydı bi de bu ürün de zaten yağlı ama sandığım gibi olmadı.
güzel bir ürün
ben hala tereddütlüyüm.senin aldığın ürün tam hangisi ?normal cilt için olanı mı yoksa akneli cilt için olanı mı?
son gelişme nasıl ?
aaaaaaaa farklılaşmışmı azulcum? bi mail atsaydın sitesine...sorsaydın.... tüh ben daha alamadan bile içeriği değişti mi dersin :)))))
Aktifoksun yaşım 38 olduğu için ANTİ AGİNG KREMİNİ aldım ve yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.Fiyatı 54 liraydı ve 10 lira da kargo ücreti ödedim.Benim cildim kuru.Bu ürün her cilt tipine uygunmuş.Cildimi daha bir pürüzsüz yaptı,özellikle kuru ciltler için çok iyi gerçekten.Ayrıca iyi tarafı yüzünüzün heryerine kullanabiliyorsunuz.Ben göz kapaklarıma,göz altlarıma ve boynuma da akşam yatmadan sürüyorum.Kırışıklıkları açtığını,hatta göz altı morluklarına da iyi geldiği yazıyordu sitesinde.Gerçektende kırışıklıklarım daha azaldı ve göz altı morluklarıma da gayet iyi geldi.Bence hem güzel hem ekonomik bir ürün.Çünkü göz altına ayrıca krem almanıza gerek yok.Ben çok memmnum ve sürekli kullanmayı düşünüyorum.Herkese de tavsiye ediyorum.
benimde siparişim dün geldi kokusu çok kötü normal cilt bakım kremini aldım bende ilk defa kullanıcam daha öncekilerin içeriğini bilmiyorum ama bunun rengi hafif sarımsı ve kokusu çok kötü....
Daha önceki kutusundaki kremin rengi kırık beyazdı ve daha az kötü kokuyodu,
En azından eşim o zaman rahatsız olmuyodu,
Ama şimdiki senin dediğin gibi koyu sarı ve acaip kötü kokuyo...
Off napcaz,doğal katkısız falan ama bi de kokusu güzel olsa...:44:
3 gündür düzenli sürüyorum yüzümde hafif bir kaşınma oldu kullanan arkadaşlar sizdede oldumu birazda kızarıklık bazı yerlerde