Cilt Bakımı Ürünleri AKTIFOKS KREM kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
aktifoksun 2 çeşidi var. biri cilt diğeri akne diye....
sizler hangisini kullanıyorsunuz?

aktifoksun hangi çeşidini kullanıyorsunuz.cilt ve akne isimli 2 çeşidi var sitesinde.

aktifpks kremi bende sitesinden sipariş etmek istiyorum.
fakat bu kremin 2 çeşidi var.biri nin ismi cilt diğerinin akne için ..
sizler hangisinden memnun kaldınız?

akne icin olani acaba cildi kurutuyormu...

bend esiparis ettim kuzenimden bu kremi. ama iki cesidi oldugunu bilmiyordum

Karma cildim var birde hassas, ama yag üretiminde masallah üstüne yok. amaan karmakarisik bisey

nevinn karma cildin varsa akne için olan kurutur normal ciltler için olanını al canım.... çünkü akneli olanın içinde salisilik asit de var.

aktifoksun hangi çeşidini kullanıyorsunuz.cilt ve akne isimli 2 çeşidi var sitesinde.

Benim cildim karma olduğu için cilt kremini aldım,

Akne için olanı sorunlu ciltler için,yani sivilce akne problemin varsa onu kullanmalısın...

aktifoks.net burdan aklınıza takılan herşeye bakabilirsiniz arkadaşlar...

kuncukcum ben bir bilsem bu cildin ne derdi oldugunu:)) hem karma hem kuru hem yagli, üstelikte akneli zaman zaman. felegimi sasirtiyor valla banakafamçokkarıştı

ama haklisin cokta kurutmamaK lazim canim, ben yine normalini aliyim.

birde lavanta suyu aldim bugün kizlar, pürüsüzlemis cilde kavusan bir tanidigim önerdi. sivilce ve lekeli ciltlere cok iyi geliyormus, tonik gibi kullan dedi, bu aksam ilk defa kullanicam. ayri bir konu actim onun icin, izlenimlerimi yazarim. merak edenler ordan bakabilir.

aktifoksdan herkes mi memnun acaba?
aşırı yağlı bir krem olduğu söyleniyor. o zaman yağlı cilde de ağır gelmez mi diye düşünüyorum ben.....

aktifoksdan herkes mi memnun acaba?
aşırı yağlı bir krem olduğu söyleniyor. o zaman yağlı cilde de ağır gelmez mi diye düşünüyorum ben.....

Yağlı ciltler için de vardır heralde tam bilemiyorum ben ama siteye girip canlı destek

hattından sorabilirsiniz aklınıza takılanları...

nevinceemm yazdıgın lavanta suyuyla ilgili başlıgı okucaktım, aradım ama bulamıyom buraya bi linki kopyalarmısın....

canim linki atiyorum buraya. Patates dilimleri maceram da var hahaha

cidden cok iyi geldi, devam edicem buna bi ara, kombine tedavi yapiyorum kendi kendime. Evdekiler gülmekten ölüyorlar halimebayanssulusmile

kadinlar kulübü - güzellik & bakim & kozmetikler - cilt bakimi - sivilceli ciltler ve cözümleri - sivilcelere laf lavanta suyu

link attim ama olmuyor canim, bu sekilde yazdim, forumda dosya sirasi bunlar

aahhh açılmıyo nevincimm..... yukardaki http li yeri buraya kopyala yapıştır yapsana tamamını

kuncukcum, kopyaliyorum ama göndermiyo canim ya. Post kredim yokmus yukarda yazdigina göre, paranin gözü olsun, link bile atamiyoruz :dance:

canim basliklari acarak girsen oraya?

kizlar benim kremim hala gelmedi. Bu kremle ilgili tecrübeleriniz neler? benim cildim karma, yani hem yagli hemde gerilme oluyor yüzümde yinede.

yagli ciltli veya karma ciltli olupta bu kremi kullanan bir arkadas tecrübelerini aktarsa cok mutlu olurum

tereddütte kalarak almıştım .salı gününden bu yana kullanmaya başladım.yani 4 gün oldu...
cildim yaglı ve gözenekliydi.inanın o vıcık yağlı görüntü kalmadı yüzümde.sebum üretimi azaldı.
birde bi canlılık geldi yüzüme.ben çok beğendim ...
ilk kullandığımda korkmuştum yüzüm zaten yağlıydı bi de bu ürün de zaten yağlı ama sandığım gibi olmadı.
güzel bir ürün

minik kedicik saolasın... birde antalyada satan biyer varmı yoksa sitesinden mi aldınız, ne kadara mal oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…