Cilt Bakımı Ürünleri AKTIFOKS KREM kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bocukum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
59
0
Arkadaşlar, Ayşenur Yazıcı'nın sitesinde ilk kez adını duymuştum. AKTIFOKS diye bir marka ve oldukça doğal bir içeriği var. Kullanan varsa bilgi verebilir mi acaba?

yaff azulum bunlar tester da gönderemiyo demi deneyebilmemiz için......benim cildim aşırı hassas, şimdi alim diyom bu ürünü, hadi iyi gelmezse :gitme:

yaff azulum bunlar tester da gönderemiyo demi deneyebilmemiz için......benim cildim aşırı hassas, şimdi alim diyom bu ürünü, hadi iyi gelmezse :gitme:

Valla canım testerları yok galiba ama bence iyi gelmeyecek bi yanı yok gibi,

Çünkü içeriği zeytinyağı ve oksijenden oluşuyo,

Ve tüm cilt tiplerine uygun,

Hem de cildinde ne sorun varsa ona göre etki ediyomuş,

Onarıyomuş cildi,yani Ayşenur Yazıcının sitesinde ve kendi sitesinde hep öyle okudum,

Yani ben kullanalı 3 hafta olacak,çok şükür bi problemim yok,

Cildin yağ oranını falan da dengeliyormuş,

Denemeden bilemezsinki canım,

Çok pahalı değil,istersen al bi dene...

a.s.

siz nereden almıştınız kremi

Aktifoks un kendi sitesi var,ordan sipariş ettim,geldi üç günde...

ww.aktifoks.com

Merhaba arkadaşlar siteye bayağıdır üyeyim şimdiye kadar hep okuyordum yazmak bugüne kısmetmiş:) Aktifoks kremin ismini bende buradan duydum, epey araştırdım ve sonunda aldım. Bugün elime ulaştı. ılk kullanımda şunu söyleyebilirim ki nem oranı çok yüksek. Benim ki karma cildimin kuru bölgelerini nemlendirmek için denemediğim ürün kalmadı diyebilirim (bitkisel yöntemler de dahil). Ama hiç bu kadar yumuşak ve nemli yapan bir ürüne rastlamamıştım. Çok memnunum. Kargo ücreti Türkiye'nin her tarafına aynı (7 tl). 48 tl gibi bir miktar ödüyorsunuz. Bana göre sırf bu nemlendirme etkisine bile bu para ödenebilir. Düşünmeden alabilirsiniz.

canim benim cildimde karma, sivilceleniyor bazen de. bu Kremi bende Aysenur Yazicinin sitesinde okumustum. cok iyi bir krem oldugunu yazmis. aktifoksun kendi sitesi var diye yazmissiniz.

Linkini atabilirmisiniz buraya?

canim cok sagol. ben Almanyada yasiyorum:;( sanirim bu kremlere ulasmam cok zor olacak, yurt disina göndermiyorlar tahminimce.

bilmiyorumkismile

sende sağol canım ne yaptımki.......... yurtdışına gönderim yapıp yapmadıklarını hiç bilmiyorumki........ sitesinde online bilgi danışma bölümü var oraya bi sor istersen canım.

canim benim cildimde karma, sivilceleniyor bazen de. bu Kremi bende Aysenur Yazicinin sitesinde okumustum. cok iyi bir krem oldugunu yazmis. aktifoksun kendi sitesi var diye yazmissiniz.

Linkini atabilirmisiniz buraya?

Benim cildim de karma,ben de Ayşenur hanımın sitesinden görüp aldım,altı ay oluyo

yaklaşık olarak kullanıyorum,valla çok iyi geldi bana,cildim gittikçe

pürüzsüzleşiyo...memnunum yani...tavsiye ederim...
boshayallersmile

TR deki kuzenime rica ettim kizlar, kargoyla göndericek bana bu kremi bulupta. eczanalerdemi bulunur?

kizcaz da sasirdi, taa almanyada krem kalmadimi da sen bu aktifoksa taktin ya diye gülüyorkaydirigubbakcemile3

burda cok pahali kremler de aldim , kizlar inanin cok para dökmeklede mükemmel cikmiyor cogu ürünler, en son biotherm ve clinique almistim. Yüzüm sivilce doldu, arti iceriginde kanserojen maddeler de var. Aysenur hanim bu kremin zararli maddeler icermedigini de yazmisti. cok merak ediyorum ya ürünü. bir an evvel gelsede su aksi cildime sürsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…