Aksilikler silsilesi, bahtsız bedevi kaderim

Galiba haklısınız. İster istemez elimde olmadan böyleyim. Şimdi bile sözün ertelenme ihtimaline üzüldüğüm için sevgilim ve ailesine bencillik yaptığım düşünüyorum.
Bu enerji olayı için tavsiyeniz var mı peki?

Simdi konuyla ne alakasi var bunun konu sahibi evleneyim mi ayrilayim mi diye sormuyor ki
Bayiliuorsunuz millete ic karartıcı konusmaya

Bu kadar kötü düşünmezseniz eğer hayatınızda bazı şeyler yoluna girmeye başlayacaktır ve yolunda da zaten. Allah korusun anneniz babanız hasta olabilirdi kaza yapan abide kalıcı hasar kalabilirdi. Siz sizi seven adamla güzel bir yola çıkıyorsunuz bunun üstüne kara bulutlar çekmek neden ? Evlendikten sonra memleketinizde mi yaşayacaksınız ? Ne iş yapıyorsunuz ? Belki bu erteleme döneminde yardım alamıyorsanız terapiden vs dikkatinizi kariyerinize yöneltirseniz evliliğinizle ilgili kötü şeyleri çağırmayı azaltırsınız.

Abisi olmadan isteme olması nişan olması şık olmaz , babası hükmundeymis. Olsa dahi damat ailesi kuvvetle muhtemel arkanızdan gönül koyup laf ederler bekleyemedi gitti diye ,öyle olur . Her şerde bir hayır vardır belki nişanlınizin bir falsosunu kvnin sorunlu toksik bir tavrını göreceksin belki ilahi bir uyarı bu kim bilir ?

Dediğim gibi bence tamamen şansız olduğunuz fikrini aklınızdan atın tam tersini düşünmeye çalışın şöyle düşünün en başından çok şükür hayatınızda bir adam var ailesiyle aranız iyi ailenizle aranız iyi bence bunların hepsi birer şanstır önce şükretmeyi bilmek gerekiyor maalesef ki herkesin hayatında olumsuzluklar oluyor ama bunu asla şansız olduğun yönünde düşünmeyin üzücü bir durum yaşanmış ama çok şükür ki o hale gelmesine rağmen hala hayatta Allah korusun başına bir şey gelseydi ölseydi her şey çok daha kötü olabilirdi

Negatif insanların diğer negatifliklerini de çektiğine inanırım. Bu kadar negatif bi insanla da ömür çok zor geçer bu arada bence bi terapi alın bütçeniz ve vaktiniz varsa. Ben Eylül'de deniz kenarında kına yaptım o kadar fırtına vardı ki saçım başım uçuştu makyajım zaten 5.dakikada akmıştı ve güzel olmamıştı, duvağım yandı ama kadar eğlenmiştim ki adam akıllı bi tane fotoğrafım yok ama ben eğlendim, aklımda hep eğlenceli bi gün olarak kaldı. Siz ha öyle mi olacak ha o mu ölecek dünya mı yanacak diye düşünürseniz keyif de alamazsınız hiçbir aşamasından

Simdi konuyla ne alakasi var bunun konu sahibi evleneyim mi ayrilayim mi diye sormuyor ki
Bayiliuorsunuz millete ic karartıcı konusmaya
konu sahibine nasıl birşey yazacağımı size mı sormam gerekiyordu? iç karartıcı birşey yok msjımda. madem hoşunuza gitmediyse es geçin ne dersiniz?

Tanınmamak için yaşım doğru değil.
Mezuniyet ve örgün eğitim sadece pandemi ile alakalı değil.
Ehliyet içinde sınav esnasında kırmızı ışıkta dururken arkadan gelen sınav adayı öğrenci fren yerine gaza basıp bulunduğum sınav aracına çarptı. Sınav esnasında kazaya karıştığınız için her iki öğrencide kalıyor. 2. si için güzergahı bitirdim aracı bitiş noktasına bırakırken sağ sinyali verdim parka yerine girdiğimde son manevrada sinyal kapandığı için öndeki komisyon ne kadar itiraz edilsede kabul etmedi.
Herşey de bir aksilik olacakmış gibi düşünüyorum zaten.

Düğün, nişan, söz vs varsa illa bir cenaze, kaza, uçak kaçırma, acil doğum gibi bir aksilik olur. Yani herkeste değil de, çok duydum.
Benim de kına çıkışı arkadaşım kayınpederime çarptı arabayla.

Ehliyeti de 3'te almak mantıklı geldi sorun gibi görmedim.

En çok ben diye düşünmeyin diye diyorum

Zaten biz katiyen öyle birşey düşünmüyoruz. Sadece çevredeki bir kaç akrabanın düşencesiz yorumu.

Haklısınız. Öneri için teşekkür ederim.

Bahsettiğiniz aksiliklerin hiçbiri hayatın olağan akışına aykırı şeyler değil. Hastalık, kaza, ölüm gibi şeyler hayatın normal akışının bir parçası. Bu son yaşadığınız örnekte ya bu törenleri bir sonraki uygun zamana erteleyeceksiniz, ya da abinin iki haftaya kendisini toparlaması için dua edeceksiniz.

Aslında herkesin başına gelebilir diye düşündüğümde bütün problemi çözmüş olacağım. Tavsiye için teşekkür ederim.

Galiba haklısınız. Nişanımızda bahçede olacak bende bu şans varken o gün sağnak yağmura yakalanırız diyorum. Çok fazla olumsuz düşünüyorum
Ay dehşet iç bunaltıcısın. Yaşlanırsın bak benden demesi. Yanındakileri de yaşlandırırsın bu ne kadar karamsarlık. Anlattığın her şeyi sen çekiyorsun şu an eminim. Destek almaya bak ben çevremde bu kadar kötücül biri olsun istemezdim çünkü.

Fen lisesine puan yeterken imam hatip'e dusmek dışında ben elem ve keder yasanacak birsey goremedim, herkesin basina gelebilecek (ki pandemide uni okuyan herkes yasadi bunu) siradan aksilikler.

Abartmasaniz mi acaba?

yani sırf şunlar için bahtsız bedevi filan diyorsanız hiç evlenmeyin. kaçımızın hayatı öyle pürüzsüz ilerliyor? insanların başlarına neler geliyor. kazayı geçiren sevgilinizin ta kendisi olabilirdi abisi yerine, belki tam nişan arifesi vefat edebilirdi falan filan. er geç olacak, şükür etmeyi bilmeniz gerek

Zaten toparlanamazsa eğer biz kendi ailem olarak direk erteleyeceğiz. Bizden çok abi bu günü bekliyordu. Herkes çok hevesli ve heyecanlıydı. Abisinin bile çok fazla hazırlığı bu süreç için herşey güzel olsun dört dörtlük olsun diye. O yüzden o aramızda olmadan böyle bir merasimi yapamayız.

yasanilan aksilikler kadar hayat mucadeleyle dolu bsyler yapmak basarmak icin artik hep mucadele gerekiyor.hic bir sey eskilerdeki gibi saglam olmuyor bu kadar mucadeye ragmen vazgecmek bu kadar kolaymi

Ya o konularda deneyim/eğitim yaşamanız gerekiyordur, ya hayat planınıza uymayan bir konu olduğu için aksilikler çıkıyordur ya da birikmiş karmalarınızı ödüyorsunuzdur.

Aslında negatif götdüğümüz her şey pozitife hizmet eder. Dönüştürür, temizler ve bizi arındırır.

Ve lütfen, bu kadar diplerden seslenmeyin. Ne kadar sınırsız olasılıkların içinde olduğunuzu bilseniz şaşırır kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…