Aksaraylı olan yada aksarayda yaşayan arkadaşlar

2 sene orada okudum canım :) Aksaray küçük ama gelişme gösteren bir şehirdir 2 tane avm si var büyük.. insanları iyidir genel olarak.. sormak istediğin şeyler olursa yardımcı olabilirim

Bende öyle olmasına pek ihtimal vermemiştim zaten ama insan yinede kuşkuya düşüyor..Erkekler zararsızdır ( çok güldüm :) ) Yunus emre mahallesinin olduğu yerleri biliyormusunuz nasıl bir semttir acaba

Yunus emre mahallesi yanılmıyorsam tokı evlerinin olduğu mahalle hiç gitmedim ama merkeze oldukça uzak diyebilirim ulaşım açısından masraflı olabilir

15 dakikadır en fazla ya :) aksaray zaten küçük ne kadar uzak olabilir :) orası da güzeldir ve hemen çevre edinirisin sıkıntı yaşıcanı hiiç sanmıorum :)

Evet küçük bir yer olduğu için ulaşımda rahattır ya ben zaten çok cana yakın bi insanımdır ama tabi öyle vıç vıç değil önemli olan kafama uyan birileri olur umarım..Muştan sonra ilaç olur bana ilaç

ooooo sen cana yakınsan bir sürü komşun olur vallahi :) bizim aksaraylılar konuşmayı çok severler :))) ne zaman taşıncaksınız peki ?

ooooo sen cana yakınsan bir sürü komşun olur vallahi :) bizim aksaraylılar konuşmayı çok severler :))) ne zaman taşıncaksınız peki ?

Muhtemelen agustosun 15 ınde orda olucaz cnm şuan net tarih eremiyoruz çünkü tayin için yazışmalar devam ediyor... Umarım dediğin gibi olur önemli olan aynı frekansta buluşmak benim frekansım deli doludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…