- 7 Temmuz 2019
- 1.333
- 5.177
- 30
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Mutfak :
Çöpleri topladım.
Bulaşıkları makineye attım.
Tezgahı sildim.
Kendime stilltea yaptım.
Oturma odası :
Oyuncakları topladım.
Yastıkları düzelttim.
Banyo:
Havluları değiştirdim.
Camaşırları secip makineye attım.
Lavaboyu sildm.
Tuvalet : domestos döktüm, Bekliyor.
Aaasaa oda oda yazınca süper olmuş çok hoşuma gitti ben de öyle yazacağım bundan sonra :
Ne guzel yazmişsin oyleMutfak :
Çöpleri topladım.
Bulaşıkları makineye attım.
Tezgahı sildim.
Kendime stilltea yaptım.
Oturma odası :
Oyuncakları topladım.
Yastıkları düzelttim.
Banyo:
Havluları değiştirdim.
Camaşırları secip makineye attım.
Lavaboyu sildm.
Tuvalet : domestos döktüm, Bekliyor.
Bu zamana kadar oturan misafir kim ola kiBenim misafir var
Arka odada beb uyutuyorum
Onlar kalkınca 15 dk mutfak yapacağım:)
Ne yaptiniz peki o zamana kadar susuzÇok alemsinizfox da temizlik yarışması başlamış. BirTutamMutluluk20 tam sana göre. İzlerken aklıma sen geliyorsun
Bizim evde bugun sular yoktu. Sabah 9 da gitti akşam 8 de geldi
Allahtan balkona su stoklamıştık 5 litrelik şişelere. Onlarla idare ettikNe yaptiniz peki o zamana kadar susuz
Kuzu simdi biz her aksam 8 gibi oyuncak toplama yarismasi yapiyoruz:)oyuncak toplandi mi geriye bulasik kaliyo en zor olani onu da ciktikca bekletmeden direk makineye atmaktan baska care yok.sen uykusuz da kaliyosun bebeden dolayi anliyorum seni azicik daha sık disini canim.biraz da telden uzak durmaya bak inan cok farkediyo5 dakikayla kurtulacak odam yoktu vurdum kafayı yattım
Azerinnn temizlik kraliçem bana bi yok göster nasıl yoluna girer bu işler
Bende de kotu gunler icin hep 2 tane 5 litrelik su oluyoAllahtan balkona su stoklamıştık 5 litrelik şişelere. Onlarla idare ettik
Bizde de akşam yatmadan oyuncaklar toplanıyor ama çamaşır bulaşık bitmiyorKuzu simdi biz her aksam 8 gibi oyuncak toplama yarismasi yapiyoruz:)oyuncak toplandi mi geriye bulasik kaliyo en zor olani onu da ciktikca bekletmeden direk makineye atmaktan baska care yok.sen uykusuz da kaliyosun bebeden dolayi anliyorum seni azicik daha sık disini canim.biraz da telden uzak durmaya bak inan cok farkediyo
Toplamaya uygun olsun, yorumunda düzenli dursun dedim. BaşarmışımmNe guzel yazmişsin oyle
Xanasiri yikayan makine var bulasigi yikayan da bi tek iclerini doldurmaya useniyo insan dimiBizde de akşam yatmadan oyuncaklar toplanıyor ama çamaşır bulaşık bitmiyor