Aksamlari her odaya 5 DAKİKA (KATİLANLAR?)

Her odaya 5 dk fazla değil mi?
Fazla kullanım alanlı evlerde ne olacak:işsiz:
Bari pratikçe banyo mutfak ve odalarda şunları yapsanız yeter gibi maddeler paylaşsaydınız:KK43:
Konuya ortasından daldım içinden çıkamıyorum

O zaman hosgeldin aramiza🤭🤭🤭🤭

Hoş bulduk 😁😁❤ ben 5 dakika diye mutfağa girdim yarım saatten fazla olmuş 😅 banyo ve salonu 5 dakikada bitirdim valla üstten topladım tabi. Klozete wc ilacı döktüm, yerleri sildim. Salonu oyuncakları falan toplayıp sildim. Mutfakta biraz bulaşığım vardı, yıkadım yerleri sildim. Temizlik bezlerini deterjanlı kaynar su dolu kaba koydum. Dişlerimi fırçaladım, gece rutin cilt bakımımı yaptım yatağa uzandım 😅 çocukların odasına uyudukları için karışmadım, şuan en dağınık oda çocuklarınki.. Eşimde uyuyordu yatak odasınada bir şey yapamadım.
Ütülenip, katlanıp yerleştirilecek bir yığın elbise var daha 😂

Ben başlayacağım Allah izin verirse 😂
Bitirdin mi bari :KK70:
Genelde hep yaparum bunu 😊
O zaman bize katilman icin hic bir engel yok:KK53:
Her odaya 5 dk fazla değil mi?
Fazla kullanım alanlı evlerde ne olacak:işsiz:
Bari pratikçe banyo mutfak ve odalarda şunları yapsanız yeter gibi maddeler paylaşsaydınız:KK43:
Konuya ortasından daldım içinden çıkamıyorum
Valla bazilarimiz zaman az diyor da 5 dk cok diyen ilk sensin canim🤭evin cok dagilmiyosa demek ki bizim evler bomba dusmus gibi:KK70:
Ama madde madde yazmak iyi fikirmis dusuneyim bu gun eklerim tesekkur ederim😍
Hoş bulduk 😁😁❤ ben 5 dakika diye mutfağa girdim yarım saatten fazla olmuş 😅 banyo ve salonu 5 dakikada bitirdim valla üstten topladım tabi. Klozete wc ilacı döktüm, yerleri sildim. Salonu oyuncakları falan toplayıp sildim. Mutfakta biraz bulaşığım vardı, yıkadım yerleri sildim. Temizlik bezlerini deterjanlı kaynar su dolu kaba koydum. Dişlerimi fırçaladım, gece rutin cilt bakımımı yaptım yatağa uzandım 😅 çocukların odasına uyudukları için karışmadım, şuan en dağınık oda çocuklarınki.. Eşimde uyuyordu yatak odasınada bir şey yapamadım.
Ütülenip, katlanıp yerleştirilecek bir yığın elbise var daha 😂
E daha ne olsun🤩🤩🤩🤩

Yok bee ısıtıcıya su koydum o kaynamadan bebek uyandı bişey yapmadım ki :KK70: bu gün inşallah akşama kadar her yeri halledeyim akşam sadece 5 dakika yetsin odalara :KK70:
:KK70:hadi bakalim bu aksam bitirdim diye yazmani beklicem:KK70:
Az demek istememiş mi arkadaş ya ben niye öyle anladım 🙈
Bilmem oyle mi demek istemis:KK70:gelsin aydinlatsin bizi:KK70:

Valla bazilarimiz zaman az diyor da 5 dk cok diyen ilk sensin canim🤭evin cok dagilmiyosa demek ki bizim evler bomba dusmus gibi:KK70:
Ama madde madde yazmak iyi fikirmis dusuneyim bu gun eklerim tesekkur ederim😍
Valla bana fazla geldi ama alan çokluğundan.
Evimde bir tek salon kullanılmıyor.
Onun dışında çocuklar banyoda bile oyun oynar, yatakların içinden tencere tava çıkar:))
Ama her alana 5 dk olursa kendi evimden örnek vereyim 50 dk sürecek bir toplama işine girmem lazım:))

Ben daha pratik bir şey düşündüm sanki, ipuçları tüyolar gibi.
Örneğin banyo, klozet ve mutfak tezgahımı her gece son kullanımda domol temizlik mendilleriyle hop diye siliyorum, 1 dk almıyor.
Ve temiz kalıyor.

Bunun gibi tüyolar bekledim konuda:))

Valla bana fazla geldi ama alan çokluğundan.
Evimde bir tek salon kullanılmıyor.
Onun dışında çocuklar banyoda bile oyun oynar, yatakların içinden tencere tava çıkar:))
Ama her alana 5 dk olursa kendi evimden örnek vereyim 50 dk sürecek bir toplama işine girmem lazım:))

Ben daha pratik bir şey düşündüm sanki, ipuçları tüyolar gibi.
Örneğin banyo, klozet ve mutfak tezgahımı her gece son kullanımda domol temizlik mendilleriyle hop diye siliyorum, 1 dk almıyor.
Ve temiz kalıyor.

Bunun gibi tüyolar bekledim konuda:))

Öyle konular da var canım bol bol.

Bu konu farklı biraz..

Ama senin için yatmadan önce 50 dk cokmus gercektenn her gün her gün.

Ama benim icin 15 ya da 20 dk yatmadan önce süper oluyor.

Uyan arkadaşları bekliyoruz:)

X