Akşama Ne Yemek Var ?

Bugün

Eklentiler

• 20241119_173731.jpg
    20241119_173731.jpg
    113,2 KB · Görüntüleme: 19
Kizlar bugun izmir kofte yaptim firinda. Ben firinda kofte yaptigimda kuruyor ne yapabilirim bunun icin tepsi en ustte ve 280 derece

Kizlar bugun izmir kofte yaptim firinda. Ben firinda kofte yaptigimda kuruyor ne yapabilirim bunun icin tepsi en ustte ve 280 derece
Ben orta gözde 200 derecede yapıyorum. Borcama alıp üzerini alüminyum folyo ile kaplıyorum hava almayacak şekilde kurumuyor. Fansız ayarda da kurumaz sanırım.

Ortada 180,200 derece arasında olacak suyuda yeterı kadar olursa kuruma olmaz tabıkı fansız ayarda. Alimunyum zararlı oldugu için kaptmıyorum. Genelde fırın yemeklerini zaten kapatmam daha kuruma yasamadım hıc

Ortada 180,200 derece arasında olacak suyuda yeterı kadar olursa kuruma olmaz tabıkı fansız ayarda. Alimunyum zararlı oldugu için kaptmıyorum. Genelde fırın yemeklerini zaten kapatmam daha kuruma yasamadım hıc
Fanli dedigimuzde donen yaprak gibi isaret var fsnsizda altta ustte cizgi var sadece oyle degil mi

X