- 30 Kasım 2014
- 28.463
- 125.455
Allah kolaylık versin canım ❤Basimi taşıyacak vakit bulamiyorum Mesajı bile yeni gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canım ❤Basimi taşıyacak vakit bulamiyorum Mesajı bile yeni gördüm
Ben orta gözde 200 derecede yapıyorum. Borcama alıp üzerini alüminyum folyo ile kaplıyorum hava almayacak şekilde kurumuyor. Fansız ayarda da kurumaz sanırım.Kizlar bugun izmir kofte yaptim firinda. Ben firinda kofte yaptigimda kuruyor ne yapabilirim bunun icin tepsi en ustte ve 280 derece
Ortada 180,200 derece arasında olacak suyuda yeterı kadar olursa kuruma olmaz tabıkı fansız ayarda. Alimunyum zararlı oldugu için kaptmıyorum. Genelde fırın yemeklerini zaten kapatmam daha kuruma yasamadım hıcKizlar bugun izmir kofte yaptim firinda. Ben firinda kofte yaptigimda kuruyor ne yapabilirim bunun icin tepsi en ustte ve 280 derece
280 nerden cikti aynen 200 dedigin g8bi deneyimBen orta gözde 200 derecede yapıyorum. Borcama alıp üzerini alüminyum folyo ile kaplıyorum hava almayacak şekilde kurumuyor. Fansız ayarda da kurumaz sanırım.
Fanli dedigimuzde donen yaprak gibi isaret var fsnsizda altta ustte cizgi var sadece oyle degil miOrtada 180,200 derece arasında olacak suyuda yeterı kadar olursa kuruma olmaz tabıkı fansız ayarda. Alimunyum zararlı oldugu için kaptmıyorum. Genelde fırın yemeklerini zaten kapatmam daha kuruma yasamadım hıc
Evet aynen öyle, fanlı bazı yemekleri kurutuyor.Fanli dedigimuzde donen yaprak gibi isaret var fsnsizda altta ustte cizgi var sadece oyle degil mi