- 28 Ocak 2009
- 34.077
- 56.348
- 1.123
Geçmiş olsun canım komsumuzda da vardı çok zor diyor ağrısı.Ben akşama deneyeceğim herkesi zahmetten kurtarırım güzel olmazsaEvdekiler burun kıvırdı limonlu makarna deyince ama benim umudum var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım komsumuzda da vardı çok zor diyor ağrısı.Ben akşama deneyeceğim herkesi zahmetten kurtarırım güzel olmazsaEvdekiler burun kıvırdı limonlu makarna deyince ama benim umudum var.
Böbrek tasindan ne cektigimi bir ben bilirim. Cok zordur agrisi.Doğumla eşdeğer diye okudum az önce bir yerde, öyleyse çocuk fikri benden az daha uzaklaştı öyle diyeyim![]()
Ben de başka hastaneye gittim az önce, minik birkaç taş çıktı tomografide. Dedim minik taşlar nefesimi bu kadar kesiyorsa Allah o büyük büyük taş düşürenlere yardım etsin ölüp ölüp diriliyorlardırBöbrek tasindan ne cektigimi bir ben bilirim. Cok zordur agrisi.
Cok gecmis olsun.
Ben de bobrek tasi icin yarin tomografi cekinicem.
Amin. Sana da cok gecmis olsun.Ben de başka hastaneye gittim az önce, minik birkaç taş çıktı tomografide. Dedim minik taşlar nefesimi bu kadar kesiyorsa Allah o büyük büyük taş düşürenlere yardım etsin ölüp ölüp diriliyorlardırçok çok geçmiş olsun sana da
![]()
Yani öncesinde belki bir çorba olur ama onun dışında ben de tek başına yapıyorum genelde. Bazen patates kızartmasıYumurtalı ıspanak
Oğlumun isteği ile trilece
Kola
Yumurtali ispanagin yanina bisey yapilir mi ki![]()