Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsunnn, aaa çok merak ettim nasıl olcak acabaaaaBiraz rahatsızım ama az kendime gelebilirsem limonlu makarna düşünüyorum çok gördüm YouTubeda merak ettim
Yanına henüz bir fikrim yok![]()
Çok teşekkürler efemgeçmiş olsunnn, aaa çok merak ettim nasıl olcak acabaaaa
bir bakayım bana düşmedi sanırımÇok teşekkürler efemBen de merak ediyorum böyle scroll ettikçe aynı makarnayı görüp duruyorum
![]()
şuraya link bırakayım açılıyor mu bilmem amabir bakayım bana düşmedi sanırım
şuraya link bırakayım açılıyor mu bilmem ama
şuraya link bırakayım açılıyor mu bilmem ama
Ben akşama deneyeceğim herkesi zahmetten kurtarırım güzel olmazsaBende hiç görmemiştim bir ara deneyeceğim![]()
Denediniz mi?Ben akşama deneyeceğim herkesi zahmetten kurtarırım güzel olmazsaEvdekiler burun kıvırdı limonlu makarna deyince ama benim umudum var.
Yok canım bi anda böbrek taşı düşürdüğümü öğrendimDenediniz mi?![]()
Hadi yaaa, rahatsızlığının sebebi buymuş demek ki. Peki nasılsın?Yok canım bi anda böbrek taşı düşürdüğümü öğrendim![]()
Doğumla eşdeğer diye okudum az önce bir yerde, öyleyse çocuk fikri benden az daha uzaklaştı öyle diyeyimHadi yaaa, rahatsızlığının sebebi buymuş demek ki. Peki nasılsın?
Ya geçmiş olsun, dikkat et kendine.. Bol bol sıvı tüket..Doğumla eşdeğer diye okudum az önce bir yerde, öyleyse çocuk fikri benden az daha uzaklaştı öyle diyeyim![]()