Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Airfryerde güzel oldu mu ciğer canımSalçalı mercimek çorbası
Airfryerda arnavut ciğeri deneyeceğim bakalım patatesli
Sumaklı soğan
Bana salata
Bir de istiridye mantarı aldım ama ne yapsam bilemedim
Annem normal yağda kızarttın sandım dedi, tat olarak hiçbir fark olmadıAirfryerde güzel oldu mu ciğer canım![]()
Süper, peki derecesi falan nasıl ayarladın kaç dakika da pisti ? Dana ciğeri miydi?Annem normal yağda kızarttın sandım dedi, tat olarak hiçbir fark olmadı![]()
Yaşasın airfryerAnnem normal yağda kızarttın sandım dedi, tat olarak hiçbir fark olmadı![]()
Süper, peki derecesi falan nasıl ayarladın kaç dakika da pisti ? Dana ciğeri miydi?![]()
Teşekkür ederim canımEvet canım dana ciğeriydi. 200 derece 15 dakika manuel ayarda pişirdim. 15 dakika yetti benimkilere dışı çıtır içi yumuş yumuş oldu.![]()
Karnabaharı sonra sosluyor musunuz? Acı sos ve mayonezle harmanlayıp sıcak sıcak yiyince nefis bir tat oluyor denemediyseniz tavsiye ederimYayla çorbası, airfreyde baharatli karnabahar, makarna ve salata![]()
![]()
Yok, o şekilde hiç yapmadım ama denerimKarnabaharı sonra sosluyor musunuz? Acı sos ve mayonezle harmanlayıp sıcak sıcak yiyince nefis bir tat oluyor denemediyseniz tavsiye ederim![]()