Akşama Ne Yemek Var ?

karnabahar kızartması
tavada yalancı su böreği
çorba ama ne çorbası karar veremedm ?
yoğurt
kola

uf negüzel 3 gündür yemek yapmıyodum eyvahedigeldismile

dün görümcemler vardı bizde onlardan artanları yicez kocişlecokacimcoook mercimek çorbası,mantarlı tavuk,garnitürlüpirinçpilavı,mayonezli,havuç salatası

hünkar beğendi yapcam bu gün ilk kezz bakalım bizde beğenecekmiyizz..,
pila yaparım yanınada
salata malata ayarlıcaz artıkk canım havuç salatası çektii gelgit yazmışşş belki ondan yaparımm..

Kizlarrrrrrrrr bana yardim edin halam yarin geliyor bize,ne yapsam ki?

Mercimek corbasi yapacagim o kesin

ama ana yemegi secemedim..

Salatalar ara sicaklar tamamda su ana yemek benim basimi agritti

Kizlarrrrrrrrr bana yardim edin halam yarin geliyor bize,ne yapsam ki?

Mercimek corbasi yapacagim o kesin

ama ana yemegi secemedim..

Salatalar ara sicaklar tamamda su ana yemek benim basimi agritti

Valla ilk aklıma gelenleri yazayım...Fırında köfteli patates, kürdan kebabı, yine fırın poşetinde tavuk veya teflon tencerede tavuk ve patates, etli bişeyler olsun dersen çoban kavurma veya ev usulü iskender, mesela sulu yemek olarak taze fasulye yapabilirsin etli, zeytinyağlı barbunya, yanına tavuk patates bide pilav salata tamamdır iş..

Sabahın köründe daha yemek düşünüyorum :)

Dünden kalan:
Sebze çorbası
Barbunya yemeği
Pilav
Hala duruyor. Ama ben canım çektiği için karnıbahar pane veya graten yapıcam ek olarak... Bide
Elmalı pasta...

Bunlar benim de aklima gelmisti vallah.o zaman bunlardan birisini yapim cok sagol canimmmopuyorumnanaktan

ablamla sabah sabah yaprak sardık akşam olsada yesek zaten kocam biri gelince hemen yaprak alır =)
brokoli çorbası yapıcam
yoğurtlu patates püresi
morlahana,havuç salatası cokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…