Akşama Ne Yemek Var ?

annem yaprak sarması yapıyor
bide erişteli yeşil mercimek çorbası yaptı yanına da salata
nerdeyse 1 aydır yemek yapmıyorum

Kizlarrrrrrrrr bana yardim edin halam yarin geliyor bize,ne yapsam ki?

Mercimek corbasi yapacagim o kesin

ama ana yemegi secemedim..

Salatalar ara sicaklar tamamda su ana yemek benim basimi agritti

valla bende bu gün yapacağım hem pratik bi yemek öneririm sanada...

fırında beşamel soslu garnitürlü tavuk
MALZEMELER

750 GR Tavuk göğsü
Havuç
Patates
Bezelye
Beşamel sos
Karabiber
Kaşar peyniri
Tuz

HAZIRLANIŞI

Patatesleri ve havucu küp küp doğrayıp haşlayın. Tavuğu haşlayın ve didin. Bezelyeyi haşlayın konserve ise buna gerek yok. Bu malzemelerin hepsini harmanlayıp bi kapta bekletin.
Beşamel sosu hazırlayın.. içerisine karabiber ve tuzu ilave edin ve hazırladığınız karışıma dökün.. karıştırıp bir tepsiye yayın. Üzerine kaşar peyniride rendeleyip üzeri kızarıncaya kadar önceden ısıtmış olduğunuz fırnda kızartın.. AFİYET OLSUN..

yanında dünden kalma pilavve çorba var yeterr...

kızlar bişey sorucam size.kakaolu küçük toplar var ya onun tarifini bilen var mı?netten değişik tarifler var.bi yer yumurta koymuş bi yer koymamış falan.kafam karıştı.

Düğün çorbası,
peynirli tencere böreği,
yoğurtlu karnıbahar,
kabak tatlısı şöölee bol cevizli afiyet olsun...
zemuszemus

kızlar bişey sorucam size.kakaolu küçük toplar var ya onun tarifini bilen var mı?netten değişik tarifler var.bi yer yumurta koymuş bi yer koymamış falan.kafam karıştı.

Benim bir bilgim yok canım,umarım arkadaşlar yardımcı olurcokacimcoook

tatlim yemek tariflerinide elmali cikiloplar tarifi var libyana ayait bi bak istersen

Oy canim benim cok tesekkür ederim bunu da yapacagim bu gün olmasada yarin cok sagol bitanemmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kereviz yemeği
bulgur pilavı
havuçlu yoğurt
pancar salatası

Bunu ben de deneyecem canım teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…