Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şımdı burda okudum canım çektı mercımek köftesı yptım ilkkez insallah guzel olmustur...
kızlar bildiğiniz acılı meze tarifleri var mı? uzun süre dayanabilse, böyle yapsam dolaba koysam?
merhaba canım bahara kadar dayanan acılı sos sana:)
3 kilo salçalık domates rondodan çek deliklide suyunu 6-7 saat durutdomatesim suyu aksın yarım kilo acı kırmızı süsbiberinide çek rondoda 2 baş sarımsak 1 bardak zeytin yağı 1 bardak sirke 4 çorba kaşağı salcalık tuz yarım demet maydonoz doğra biz reyhan deriz burda çogu yerde fesleğen derler varsa isteğe bağlı ondan da koy hepsini karıştır cam kavanozda buzdolabında bahara kadar ye afiyet olsun
hersene yaparım ben
canım bu yapıldıktan sonra yenmesi için bekletilecek mi (turşu gibi) yoksa hemen yenebilir mi?merhaba canım bahara kadar dayanan acılı sos sana:)
3 kilo salçalık domates rondodan çek deliklide suyunu 6-7 saat durutdomatesim suyu aksın yarım kilo acı kırmızı süsbiberinide çek rondoda 2 baş sarımsak 1 bardak zeytin yağı 1 bardak sirke 4 çorba kaşağı salcalık tuz yarım demet maydonoz doğra biz reyhan deriz burda çogu yerde fesleğen derler varsa isteğe bağlı ondan da koy hepsini karıştır cam kavanozda buzdolabında bahara kadar ye afiyet olsun
hersene yaparım ben
tşk ederim bozocum bu da iyiymiş 5 gün dayanabiliyormuş.http://www.kadinlarkulubu.com/mezeler-ordovrler/286338-uzmandan-acili-ezme-tarifi-resimli.html
ben bunu yaptım çok güzel oluyor
canım bu yapıldıktan sonra yenmesi için bekletilecek mi (turşu gibi) yoksa hemen yenebilir mi?
tşk ederim bozocum bu da iyiymiş 5 gün dayanabiliyormuş.
merhaba canım bahara kadar dayanan acılı sos sana:)
hersene yaparım ben
zeytin yağım yok normal çiçek yağı koysak olmazmı..
bide
yarım kilo acı süs biberi çok acı yapmazmı ki