Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şevketi Boston’a bayılırım ya. Afiyet olsunSalçalı tarhana çorbası
Etli ekşili şevketi bostan yemeği
Börek
Bal parmak tatlısı
Çok teşekkür ederim. Şevketi bostanı pek bilmezler nerelisiniz?Şevketi Boston’a bayılırım ya. Afiyet olsun![]()
Doğma büyüme aydınlıyımÇok teşekkür ederim. Şevketi bostanı pek bilmezler nerelisiniz?
Ayy hemşerimm bende aydınlıyımDoğma büyüme aydınlıyımsonra evlendim başka yere geldim. Babaannem çok yapardı çok severdim. Ama baya uzun zamandır yemiyorum.
Ayyy aynı yerdenmişiz kız cok şaşırdım ilk defa denk geliyorum :) ailenizde göçmenlik var mı giritten? Aslen onlar biliyor oradan gelme bi yemek.Doğma büyüme aydınlıyımsonra evlendim başka yere geldim. Babaannem çok yapardı çok severdim. Ama baya uzun zamandır yemiyorum.
Ayy kız bende bendeeeAyy hemşerimm bende aydınlıyım![]()
Yaa hangi ilçedesinizAyy kız bende bendeee![]()
Kuşadası sen?Yaa hangi ilçedesiniz
Söke’de oturuyordum Didime gelin geldimmKuşadası sen?
Ay baya yakınmışız hemde çok şaşırdım vallahiSöke’de oturuyordum Didime gelin geldimm
Evet yakın olmamıza sevindim gerçekten geliyor musunuz bu taraflara yolunuz düşerse beklerimmmAy baya yakınmışız hemde çok şaşırdım vallahi
Çok teşekkür ederim canım benim ama hiç gelmiyoruz desem yeridir. Seninde bu taraflara yoöun düşerse buyur gelEvet yakın olmamıza sevindim gerçekten geliyor musunuz bu taraflara yolunuz düşerse beklerimmm![]()
Göçmenlik yok. Ama babaannem dedem çoook küçükken oraya yerleşmişler. Söke’ye. Canım Söke çok severim çok özledim. 2 yıldır gitmedim hiç.Ayyy aynı yerdenmişiz kız cok şaşırdım ilk defa denk geliyorum :) ailenizde göçmenlik var mı giritten? Aslen onlar biliyor oradan gelme bi yemek.
Canım sökeee bende orda doğdum büyüdüm. Didim’de bir sürü kuzenim varSöke’de oturuyordum Didime gelin geldimm
Teşekkür ederim bizim de yolumuz pek düşmüyor nasip artıkÇok teşekkür ederim canım benim ama hiç gelmiyoruz desem yeridir. Seninde bu taraflara yoöun düşerse buyur gel![]()