Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısır ayran turşu
Kuru patlıcan biber salatası nasıl oluyor ki tarif yazarmısınSarımsaklı köfte
Semizotu salatası (domatesli soğanlı salatalikli ekşili ve zeytinyağli)
Sigara böreği
Kuru patlıcan ve kuru biber salatası zeytinyağlı ve sarımsakli yoğurtlu
Karışık turşu
Kapya biber turşusu
Çay ve gazoz
Kıbrıs tatlısı
Bursalıyız galibaDışarda yedim
İskender
Maden suyu
Hayır ,UşaklıyımBursalıyız galiba
İskender olunca menü bursa sandım ben bursalıyımHayır ,Uşaklıyım
Salata yapmak için kurutmustum kemer patlıcanlari uzun uzun kesip biberleride nasıl istersenizKuru patlıcan biber salatası nasıl oluyor ki tarif yazarmısın
Teşekkür ederim ellerine sağlık afiyet olsunSalata yapmak için kurutmustum kemer patlıcanlari uzun uzun kesip biberleride nasıl isterseniz
Akşamdan islatiyorum ertesi güne kadar bir kaç kere suyunu değiştiriyorum sonra hasliyorum yumusuyor.
Soğuduktan sonra dogruyorum, zeytinyağinda kuru soğanı kavurup kuruları içine atıp kavuruyorum biraz,tuz ve pul biber (tatlı) atıyorum kapatıp soğumaya bırakıyorum daha sonra sarımsaklı yoğurtla karıştırıp salata yapıyorum.
Bulca nerelisin sen de iç batı Egeli misin yoksa?Salata yapmak için kurutmustum kemer patlıcanlari uzun uzun kesip biberleride nasıl isterseniz
Akşamdan islatiyorum ertesi güne kadar bir kaç kere suyunu değiştiriyorum sonra hasliyorum yumusuyor.
Soğuduktan sonra dogruyorum, zeytinyağinda kuru soğanı kavurup kuruları içine atıp kavuruyorum biraz,tuz ve pul biber (tatlı) atıyorum kapatıp soğumaya bırakıyorum daha sonra sarımsaklı yoğurtla karıştırıp salata yapıyorum.
Mersin.Bulca nerelisin sen de iç batı Egeli misin yoksa?
Nemli iklimde kurutabiliyorsan ne mutluMersin.