- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel gel beklerım. Çarsamba misafırlerım gelıcek asıl ozmn gelHer gün birinize misafirliğe gelsem keske her okudugumu canım cekiyor
İlk defa baktım ben de şok oldum yahu ben misafire yapıyorum böyle kaç kişilik aile olduğuna gore de değişir tabi. Ben bi yemek bi salata yapıyorum zaten tıka basa doyuyoruz1 aylık bebeğim var. Fırsat bulup pek yemek yapamıyorum. Belki burada pratik bir şeyler bulurum dedim ama kızlar sizler de maşallah ay ben de fırsat bulup yapabilecek miyim böyle menüler. Şimdi adam akıllı bir menü çıkarmak hayal gibi geliyor
Bız 6 kişilik olunca yarında mısafır gelınce menu zengınlestıİlk defa baktım ben de şok oldum yahu ben misafire yapıyorum böyle kaç kişilik aile olduğuna gore de değişir tabi. Ben bi yemek bi salata yapıyorum zaten tıka basa doyuyoruz
Bızde gectık o yollardan. Ben yaoınca fazla yapıp atıyorum buzluga pratık ısıtıp koyması ıyı oluyor. 1 aylık bebek varken sdece peynır zeytın yedıgımızde oldu şimdç 6 aylık yıne yapamadıgum vakıt oluyor1 aylık bebeğim var. Fırsat bulup pek yemek yapamıyorum. Belki burada pratik bir şeyler bulurum dedim ama kızlar sizler de maşallah ay ben de fırsat bulup yapabilecek miyim böyle menüler. Şimdi adam akıllı bir menü çıkarmak hayal gibi geliyor
corbalar daha pratik oluyo. Kuru bakkıyatlar herzmn pratıktır.1 aylık bebeğim var. Fırsat bulup pek yemek yapamıyorum. Belki burada pratik bir şeyler bulurum dedim ama kızlar sizler de maşallah ay ben de fırsat bulup yapabilecek miyim böyle menüler. Şimdi adam akıllı bir menü çıkarmak hayal gibi geliyor
Kalabalık ailelerde mecbur ceşit biraz fazla oluyor bazende yemek secenler oluyor iştr ona ayrı digerine ayrıBız 6 kişilik olunca yarında mısafır gelınce menu zengınlestı
Malesef. Kış sebzesınden haz etmeyen cocuklar olınca ozellıkle yanına hemen bıseyler uydurulmak zorunda olunuyor. Canları sagolsımKalabalık ailelerde mecbur ceşit biraz fazla oluyor bazende yemek secenler oluyor iştr ona ayrı digerine ayrı
Masallah aşlah bereket versin sofranıza ailenizeBız 6 kişilik olunca yarında mısafır gelınce menu zengınlestı
Hepimizin işşlah. Kalabalık aıle guzldır yaMasallah aşlah bereket versin sofranıza ailenize