- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
Tabisi sadece diyorum bakalım o enerji bende olacakmı yoksa yine kızıma mı kakalayacagım yemek işini :)ohh misss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabisi sadece diyorum bakalım o enerji bende olacakmı yoksa yine kızıma mı kakalayacagım yemek işini :)ohh misss
olur oluuur niye olmasınn :)) insanı kız çocuğuna özendiriyorsunuz valla maşallah sizeeTabisi sadece diyorum bakalım o enerji bende olacakmı yoksa yine kızıma mı kakalayacagım yemek işini :)
Uzun zamandır kk ya girmemiştim bugun girdim eski forumları okudum çok duygulandımolur oluuur niye olmasınn :)) insanı kız çocuğuna özendiriyorsunuz valla maşallah sizee
öyle maalesef zaman o kadar hızlı geçiyor ki insan bazen kendi yaşadıklarına yabancılaşıyor. Kayıplarınız için başınız sağolsun, Allah rahmet eylesinUzun zamandır kk ya girmemiştim bugun girdim eski forumları okudum çok duygulandım
hey gidi yıllar bizden neler almış babamı abimi gençliğimi
Amin çok teşekkür ederim tüm kayıplarımız nurlarda uyusun toprak incitmesin.öyle maalesef zaman o kadar hızlı geçiyor ki insan bazen kendi yaşadıklarına yabancılaşıyor. Kayıplarınız için başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
akşama size gelsem olurmu :)Domates çorbası
Meyhane pilavı
İslim kebabı
Mevsim salatası
Gelin buyrunakşama size gelsem olurmu :)
Dünden islak kek de var unutmusumPeynirli gözleme (Eşime ve bana)
Kıymalı pide (Oğluma)
Kahvaltılıklar
Domates, salatalik söğüş
Eşime çay, bize taze sıkılmış portakal suyu