Akşama Ne Yemek Var ?

Ekmeksiz nasıl doyuyorsunuz ya
Ekmeği ve şekeri hayatımdan çıkaralı epey bir zaman oldu.
O kadar alıştım ki aklıma bile gelmiyor.
Beyaz ekmekle vedalaştığım dönemler de önce Çavdar - Kepekli ekmek aldım eve.
Daha sonra yavaş yavaş bunlardan da vedalaştım.
Ekmek ihtiyacımı zaten yeterince börek çöreklerle (karbonhidrat) olarak karşıladığmıı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Muz olgunlaştırır diye okudum muz çürüdü bizim avokado hala taş

Muzu bilmiyorum da annem kivi avokado gibi meyveleri elmaya koyar muz biraz bana mantıksız geliyor zaten bir kaç gün durunca kararmaya başlıyor
Elma ve muz avokadoyu olgunlaştırır. ben ikisiyle de yapıyorum. bir de kese kağıdı... o da olgunlaştırıyor.

Dayanamayıp birini kestim içi hala güzel ama taş gibi, ben umudumu, bu avokadoya olan inancımı kaybettim ela
canım aklında olsun Antalya- Alanya avokadoları çok güzel oluyor ve çabuk olgunlaşıyor. ben her zaman elma ve muzla olgunlaştırırım. kese kağıdına sararak da olgunlaştırdım.

canım aklında olsun Antalya- Alanya avokadoları çok güzel oluyor ve çabuk olgunlaşıyor. ben her zaman elma ve muzla olgunlaştırırım. kese kağıdına sararak da olgunlaştırdım.
Muz bende işe yaradı da çok uzun sürdü. Ankara'da çabuk bozulur diye herhalde daha hamken getiriliyor buraya bilemedim. Elmayı deneyeyim bi de.

Muz bende işe yaradı da çok uzun sürdü. Ankara'da çabuk bozulur diye herhalde daha hamken getiriliyor buraya bilemedim. Elmayı deneyeyim bi de.
bizim buraya da ham geliyor. yumuşak gelirse çabuk bozulur. avokadoyu birkaç elmanın ya da muzun ortasına koyarsan her yanı değer daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…