- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patlıcanlı kıymalı börek ama pek güzel olmamış
İnstagramda görmüştüm bayağıdır merak ediyordum. Başka yerden görüp yaptığımız tariflerde bazen böyle şeyler olabiliyor. Ama malzemeye yazık oldu diye üzüldüm :/Can sağlığı mühim olan görünüşü.
Bazen oluyorİnstagramda görmüştüm bayağıdır merak ediyordum. Başka yerden görüp yaptığımız tariflerde bazen böyle şeyler olabiliyor. Ama malzemeye yazık oldu diye üzüldüm :/
Patlıcanlı börek yapıyorum yaz böreği, o baya iyi oluyor, kıymalı denemedim hiç. Çıtır Çıtır Patlıcanlı Yaz Böreği (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri bak şu, ben kavanozdaki köz patlıcanla yapıyorum ama.Patlıcanlı kıymalı börek ama pek güzel olmamış
Normalde ben börek sosunu süt su ve yağ ile yaparım. Tarifte yoğurt yağ su yumurta vermiş. Ondan mı güzel olmadı nedirPatlıcanlı börek yapıyorum yaz böreği, o baya iyi oluyor, kıymalı denemedim hiç. Çıtır Çıtır Patlıcanlı Yaz Böreği (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri bak şu, ben kavanozdaki köz patlıcanla yapıyorum ama.
Bulca hepsini bugün yaptım deme, döverimMercimek köftesi
Kaşarlı tepsi böreği
Sumaklı maydanozlu soğan salatası
Karışık salata
Karışık turşu
Patlıcan ve biber turşusu (pişirilerek yapılıyor )
Acılı ezme turşu
Havuç tarator
Kıbrıs tatlısı
Çay ve portakal suyu
Bugün yaptım karışık turşu acılı ezme hariç birde tatlıyı gece yaptim hem yemek hem misafir menüsüBulca hepsini bugün yaptım deme, döverim
Eline sağlık bulca. Afiyet olsunBugün yaptım karışık turşu acılı ezme hariç birde tatlıyı gece yaptim hem yemek hem misafir menüsü