- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.768
4 yazmısım pardon 6 olacaktı4 kilo hamsı aldım nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum
Buzluk için galiba.4 yazmısım pardon 6 olacaktı
Parçalanacagini düşünmüyorum sonuçta çözdürüp yapacaksınız, ben tekir vs koyduğumda öyle bir sorunla karsilasmadim hiç.Buzluk için galiba.
Buzluktan çıkınca parçalanıyor mu Mersin'de hamsiler biraz küçük oluyor buzluk için koysam parçalanır mi acaba diyorum diğer balıklarda sıkıntı yokta hamsi düşündürdü biraz küçük olunca.
Sardalya,mercan, barbun vs. Bunlarda sorun yokta hamsi küçük burada yine tekir büyük kalıyor yanındaParçalanacagini düşünmüyorum sonuçta çözdürüp yapacaksınız, ben tekir vs koyduğumda öyle bir sorunla karsilasmadim hiç.
Sarmak istemiyorsanız haşlayıp buzluğa koyun derim.Yarın işten geç gelcem. Tarhana çorbası (yarma ile yoğurt çorbası gibi), kabak yemeği (bebisime de püre gibi yediririm hem) yapayım diyorum. Biraz da yaprağım var sarılacak, annem islatmis, fazla olmuş, öyle duruyor. Onu da mi sarsam ki
Haşlanmış zaten. Kızım uyursa saracam. Yoksa yarına kalıcakSarmak istemiyorsanız haşlayıp buzluğa koyun derim.
Yok canım hiç parçalanma olmuyor. Üzerine bir şey koyma ama ilk koyduğunda ezilmesin. Yoksa buzluktan cıkınca bırak çözülsün tek tek mis gibi oluyor yine.Buzluk için galiba.
Buzluktan çıkınca parçalanıyor mu Mersin'de hamsiler biraz küçük oluyor buzluk için koysam parçalanır mi acaba diyorum diğer balıklarda sıkıntı yokta hamsi düşündürdü biraz küçük olunca.
gelsin kilolar :))Bir arkadaşım geldi, tantuni dürüm söyledik. Bir günde 2 kez falan akşam yemeği yiyorum artık
takılıyorum canım üzülme yaagelsin kilolar :))
Valla bugun miladim olsun. Yulaflı mulaflı chia tohumlu beslenmeye başladım boyle de devam eder umarımgelsin kilolar :))
o kadar abartmaya gerek yok bence şekeri hamuru kessek yeterValla bugun miladim olsun. Yulaflı mulaflı chia tohumlu beslenmeye başladım boyle de devam eder umarım
Keske esim izin versede 4kg hamsi ayıklamaya razıyım4 kilo hamsı aldım nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum