- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.768
Kız dört yazmısım ama yanlıs aslında 6 kilo kilosu 10 liraya düştü burada Carrefoursada. Eşin kokusunu mu sevmiyorKeske esim izin versede 4kg hamsi ayıklamaya razıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız dört yazmısım ama yanlıs aslında 6 kilo kilosu 10 liraya düştü burada Carrefoursada. Eşin kokusunu mu sevmiyorKeske esim izin versede 4kg hamsi ayıklamaya razıyım
Kız ne kadar uygun 6 da olsa yapardım evden kokusu cıkmıyor diyeKız dört yazmısım ama yanlıs aslında 6 kilo kilosu 10 liraya düştü burada Carrefoursada. Eşin kokusunu mu sevmiyor
Yok cıkıyor ben camımı açtım ayıklarken sonra da bi güzel değdiği yerleri çamaşır suyuyla sildimKız ne kadar uygun 6 da olsa yapardım evden kokusu cıkmıyor diye
Aşkım pişmiş halindeki kokuyu sevmiyorum yoksa ben de diyorum cıkıyor diye yok yani anlamıyor anası kılıklıYok cıkıyor ben camımı açtım ayıklarken sonra da bi güzel değdiği yerleri çamaşır suyuyla sildim
Balkonun varsa küçük tüpte orada yapadabilirsin aslında bebisAşkım pişmiş halindeki kokuyu sevmiyorum yoksa ben de diyorum cıkıyor diye yok yani anlamıyor anası kılıklı
Onada olmaz dediBalkonun varsa küçük tüpte orada yapadabilirsin aslında bebis
Antepli gelin için hafif kalıyor menün takipteyimMercimekli köfte
Salata
Sebzeli limon terbiyeli çorba
Turşu
tavada pişen börek.
Antepli gelin için hafif kalıyor menün takipteyim
Ayyy canım pardon o zaman çok bileYa büyük yemeklerde yapıyorum sulu falan tencere tarzı . Şuan hamilelikten dolayı yaptığım kadarını yapıyorum.