- 28 Ocak 2009
- 33.638
- 54.453
Köfte olabilir tavuk yada kırmızı et köftesi.Kremalı domatesli makarna yaptım dün o biraz arttı. Yanına ne yapabilirim hiçbir fikrim yoookk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Köfte olabilir tavuk yada kırmızı et köftesi.Kremalı domatesli makarna yaptım dün o biraz arttı. Yanına ne yapabilirim hiçbir fikrim yoookk.
Benim menü değişti bi tık eşim hastaymış o yüzdenTarhana
Kıymalı patates yemeği
Meyhane pilavı
Ayy düşünmeniz bile beni mutlu etti,teşekkür ederimYakın olsaydık verirdim, Mersin'de bol bol bulunuyor her tarafta satıyorlar yol kenarlarinda bile.
Bugün eşimin yemek günüydü.Akşam yemeklerinde neler yapacaksınız gelin burada paylaşalım birbirimize fikir danışalım
Afiyet olsunBugün eşimin yemek günüydü.
Kanat/Pirinc pilavı ve cacık
Biz genellikle köyden alıyoruz,ama eğer marketten alırsam da Komili alırım.Merhaba hanımlar. Başlıkla alakasız bir soru olacak biraz ama hangi zeytinyağını kullanıyorsunuz? Şimdiye kadar şu üç harfli marketteki rivierayi kullanıyorduk ama internette trend..dan baktığımda başka markalarda daha uyguna olanları da görünce internetten alıp almama konusunda kararsız kaldım. Sağlıklı bulduğunuz ve onerdiginiz varsa yazar mısınız?
Tariş'inkini beğeniyorum baya sanırım kuzey ege'ydi sevdiğim. Bir ara Sezai Ömer Madra diye bir marka denedim onu da beğenmiştim ama 750 ml 320 TL olmuş, almam dahaMerhaba hanımlar. Başlıkla alakasız bir soru olacak biraz ama hangi zeytinyağını kullanıyorsunuz? Şimdiye kadar şu üç harfli marketteki rivierayi kullanıyorduk ama internette trend..dan baktığımda başka markalarda daha uyguna olanları da görünce internetten alıp almama konusunda kararsız kaldım. Sağlıklı bulduğunuz ve onerdiginiz varsa yazar mısınız?
Kaynanamların zeytinliği sağolsun toplayıp sıkıma gönderiyoruz ve bize bi dahaki zeytin zamanına kadar yetiyor. Fakat bu sene yetmeyebilir çünkü zeytinlikteki kulübede sakladığımız zeytinyağını maalesef çaldılarMerhaba hanımlar. Başlıkla alakasız bir soru olacak biraz ama hangi zeytinyağını kullanıyorsunuz? Şimdiye kadar şu üç harfli marketteki rivierayi kullanıyorduk ama internette trend..dan baktığımda başka markalarda daha uyguna olanları da görünce internetten alıp almama konusunda kararsız kaldım. Sağlıklı bulduğunuz ve onerdiginiz varsa yazar mısınız?
Ciğer demişken doktorumda bana haftada iki kere ciğer ye demişti pekte sevmem eşimde sevmez kokusuna hiç gelemez bu hamilelikte haftada kaç kere neyi nasıl yiyeceğimi şaşırdım valla midem genişlediKasabımdan az önce kuzu ciğeri aldım. Ciğer denilince bizde sadace kuzu ciğeri girer eve. Dana sevmiyoruz tüketmiyoruz.
Gelirken yeşil biber , kapya kırmızı biber de alarak ön hazırlığı tamamladım.
Yanına garnitür olarak küp patates kızartarak servis edeceğim.
Yancı olarak yanına neler yaparım henüz karar vermedim.
Ciğer demişken doktorumda bana haftada iki kere ciğer ye demişti pekte sevmem eşimde sevmez kokusuna hiç gelemez bu hamilelikte haftada kaç kere neyi nasıl yiyeceğimi şaşırdım valla midem genişledi
doktorumda kuzu ciğerini tavsiye etmişti zaten. Unla kavurduktan sonra baharatlayıp mı bırakıyorsunuz nasıl yapıyorsunuzKuzu ciğerini şiddetle tavsiye ederim. Hamilelik sürecin içinde oldukça yararlı.
koku olayı bende hiç olmuyor. Un ile iyi kavrulursa sorunsuz bir lezzet ortaya çıkıyor.
Kırmızı et tercihinizi her zaman ciğer den yana kullanın .
Merhaba unla nasıl kavuruyorsun tam tarifi anlatır mısın acaba ?Kuzu ciğerini şiddetle tavsiye ederim. Hamilelik sürecin içinde oldukça yararlı.
koku olayı bende hiç olmuyor. Un ile iyi kavrulursa sorunsuz bir lezzet ortaya çıkıyor.
Kırmızı et tercihinizi her zaman ciğer den yana kullanın .
Mısır Unu kullanıyorum. Çok olmamakla birlikte kızgın yağda 4 dakikayı geçirmeden et sote gibi kavuruyorum. Dışı biraz kıtır içi sulu oluyor. (Biz böyle seviyoruz , siz süreyi kısaltabilirsiniz) Sogan , yeşil kırmızı biber ilave edilerek 2 dk daha kavurarak kızartılmış küçük patates eşliğinde tabaklara servis ediyorum.Merhaba unla nasıl kavuruyorsun tam tarifi anlatır mısın acaba ?