• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Çok mide bulantım var ama geçerse sanırım son karar

Güveçte tereyağlı karides
Domates soslu kremalı makarna
Narlı roka salatası
Fırında kaşarlı mantar
Yoğurtlu pancar salatası
geçmiş olsun mide bulantın geçti mi canım?

Çok geçti sayılmaz ama en azından kusma korkusu olmadan ayağa kalkabildim canım 🤩

Ben de domates soslu makarna ve roka salatası yapacağımm 🫶🏿
çok şükür ama acaba neden bulantı oldu o önemli. bir şey mi dokundu ki

çok şükür ama acaba neden bulantı oldu o önemli. bir şey mi dokundu ki
Valla vücuduma giren tek yeni şey folik asit, o dokunabilir mi bilmiyorum. Eğer o değilse hasta olacağım herhalde :(

Arkdşlr madem bu kadar miden bulanıyor karidesle işin ne niye demedi kimse :KK70: temizlenmiş olduğu iddia edilen donuklardan almıştım asla da temizlenmemişti bi de ondan midem kalktı puh yav
bir de kremalı makarna 🤦‍♀️

Arkdşlr madem bu kadar miden bulanıyor karidesle işin ne niye demedi kimse :KK70: temizlenmiş olduğu iddia edilen donuklardan almıştım asla da temizlenmemişti bi de ondan midem kalktı puh yav

Aldığın marka neydi bilmiyorum ama Metro Chef'in karideslerini denemeni öneririm bir dahaki sefere.

Aldığın marka neydi bilmiyorum ama Metro Chef'in karideslerini denemeni öneririm bir dahaki sefere.
Getir'deki bi markayı almıştım, rezaletti. İyi ki kaplamalı olanı almamışım dışını kaplamışlar ama içi kim bilir ne haldedir. Deneyeyim dediğiniz markayı ama bi süre herhangi bi deniz ürünü görmek istemem :KK43:

Getir'deki .... markayı almıştım, rezaletti. İyi ki kaplamalı olanı almamışım dışını kaplamışlar ama içi kim bilir ne haldedir. Deneyeyim dediğiniz markayı ama bi süre herhangi bi deniz ürünü görmek istemem :KK43:

Ay evet temizlenmiş yazıyor onların üstünde ben hiç almadım ama. Nolur nolmaz marka kötüleme olmasın ismi sil istersen ben alıntıda sildim ahshs.

Ay evet temizlenmiş yazıyor onların üstünde ben hiç almadım ama. Nolur nolmaz marka kötüleme olmasın ismi sil istersen ben alıntıda sildim ahshs.
Ay ahhaha 1 saat bağırsak temizlediğim marka beni dava edermiş ne gülerim :D

Back