- 12 Temmuz 2022
- 23.281
- 85.155
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun mide bulantın geçti mi canım?Çok mide bulantım var ama geçerse sanırım son karar
Güveçte tereyağlı karides
Domates soslu kremalı makarna
Narlı roka salatası
Fırında kaşarlı mantar
Yoğurtlu pancar salatası
ben karidesin yanına spagetti ve yeşil salata seviyorum.Güveçte karides yapacağım ama yanına ne yapabilirim bilemedim. Var mı önerisi olan?
Çok geçti sayılmaz ama en azından kusma korkusu olmadan ayağa kalkabildim canımgeçmiş olsun mide bulantın geçti mi canım?
Ben de domates soslu makarna ve roka salatası yapacağımmben karidesin yanına spagetti ve yeşil salata seviyorum.
çok şükür ama acaba neden bulantı oldu o önemli. bir şey mi dokundu kiÇok geçti sayılmaz ama en azından kusma korkusu olmadan ayağa kalkabildim canım
Ben de domates soslu makarna ve roka salatası yapacağımm
Valla vücuduma giren tek yeni şey folik asit, o dokunabilir mi bilmiyorum. Eğer o değilse hasta olacağım herhaldeçok şükür ama acaba neden bulantı oldu o önemli. bir şey mi dokundu ki
inşallah hasta olmazsın canım dikkat et kendineValla vücuduma giren tek yeni şey folik asit, o dokunabilir mi bilmiyorum. Eğer o değilse hasta olacağım herhalde
bir de kremalı makarnaArkdşlr madem bu kadar miden bulanıyor karidesle işin ne niye demedi kimse temizlenmiş olduğu iddia edilen donuklardan almıştım asla da temizlenmemişti bi de ondan midem kalktı puh yav
Arkdşlr madem bu kadar miden bulanıyor karidesle işin ne niye demedi kimse temizlenmiş olduğu iddia edilen donuklardan almıştım asla da temizlenmemişti bi de ondan midem kalktı puh yav
Getir'deki bi markayı almıştım, rezaletti. İyi ki kaplamalı olanı almamışım dışını kaplamışlar ama içi kim bilir ne haldedir. Deneyeyim dediğiniz markayı ama bi süre herhangi bi deniz ürünü görmek istememAldığın marka neydi bilmiyorum ama Metro Chef'in karideslerini denemeni öneririm bir dahaki sefere.
Getir'deki .... markayı almıştım, rezaletti. İyi ki kaplamalı olanı almamışım dışını kaplamışlar ama içi kim bilir ne haldedir. Deneyeyim dediğiniz markayı ama bi süre herhangi bi deniz ürünü görmek istemem
Ay ahhaha 1 saat bağırsak temizlediğim marka beni dava edermiş ne gülerimAy evet temizlenmiş yazıyor onların üstünde ben hiç almadım ama. Nolur nolmaz marka kötüleme olmasın ismi sil istersen ben alıntıda sildim ahshs.
Ben sizin her menunuze bayiliyorum...Patlıcan kebabı
Bademli körili pilav
Karışık salata
Aa neden ya çok da dümdük menüler aslındaBen sizin her menunuze bayiliyorum...