Belki yoğurtta vardı bir anormallik bilmiyorum ne tadı güzel oldu ne kıvamı anormal bir şey olduAaa niye be ben hep öyle yapıyorum ya
Ben geçen gün sarımsaklı yoğurtlu bi semizotu yaptım, üstüne tereyağı kızdırıp biraz badem attım kavrulunca üstüne döktüm. Çok güzel oldu, ceviz fındık fıstık ne varsa o da olur. Denemek istersenizKizlar et yemeği yaptım airfryer da yelpaze şeklinde uzeri kaşarlı patates yapacam malum havalar sıcak pilav yapmak istemiyorum semizotu cacigi mı yapayım yoksa salatalık cacigi mi
Gerçi sevgiliBen geçen gün sarımsaklı yoğurtlu bi semizotu yaptım, üstüne tereyağı kızdırıp biraz badem attım kavrulunca üstüne döktüm. Çok güzel oldu, ceviz fındık fıstık ne varsa o da olur. Denemek isterseniz
Akşam yemeklerinde neler yapacaksınız gelin burada paylaşalım birbirimize fikir danışalım
Deneyeyim , teşekkür ederim akşam yiyince yazarım beğenip begenmedigi mi ama muhtemelen beğenirim pis boğaz biriyimBen geçen gün sarımsaklı yoğurtlu bi semizotu yaptım, üstüne tereyağı kızdırıp biraz badem attım kavrulunca üstüne döktüm. Çok güzel oldu, ceviz fındık fıstık ne varsa o da olur. Denemek isterseniz
Yok ben pis boğazım önüme geleni yerim
Ispanağı da geçen meze gibi yaptım biraz kavurup haşlanmış buğday ve yoğurtla karıştırdım. Ama en sevdiğim hali patatesli ıspanaklı graten. Ben de pırasa yemem onun dışında açığım her şeyeYok ben pis boğazım önüme geleni yerimıspanak hariç
Zıkkımın kökü gibi bişi mi bu gerçek bi şey mi dedinKocam dün akşam çorba tuzlu olmuş dediği için bu akşam yemek menümüzde domalanın dibi var. Tuzunu tam istediği gibi ayarladım
Normalde severdim de yine bir pis boğaz zamanımda rahatsizlaninca değişik şeyler yaşadımIspanağı da geçen meze gibi yaptım biraz kavurup haşlanmış buğday ve yoğurtla karıştırdım. Ama en sevdiğim hali patatesli ıspanaklı graten. Ben de pırasa yemem onun dışında açığım her şeye
Domalan bi ağaç türü böyle 20 metrelik falan. Yemeği beğenmeyene domalanın dibini ye diyoruz bizZıkkımın kökü gibi bişi mi bu gerçek bi şey mi dedin
Yaaa bende de aynısı kuskus'ta olmuştu, ayıptır söylemesi hasta bi zamanımda kuskus yiyip kusmuştum, adı da kuskus olunca yediğim zaman hep aynısı yaşanacak korkusuyla 15 yıla yakın yemedim galibaNormalde severdim de yine bir pis boğaz zamanımda rahatsizlaninca değişik şeyler yaşadımo yüzden ağzıma sürmedim o günden beri eşimde aksi gibi acayip sever pirasayi sevmez bende pırasa yemeğine bayılırım. En son çare eşime dedim ben sana saygı gösterip pırasa yapmıyorum sende bana saygı göster ıspanak yapmayim dedim hallettim
Ben semizotunu yikayim suyunu versin akşam yemekten önce yapsam bisey olmaz heraldeYaaa bende de aynısı kuskus'ta olmuştu, ayıptır söylemesi hasta bi zamanımda kuskus yiyip kusmuştum, adı da kuskus olunca yediğim zaman hep aynısı yaşanacak korkusuyla 15 yıla yakın yemedim galiba
Yok yok ben de öğlen gibi yıkadım suyunu süzüp beklettim akşam yaptımBen semizotunu yikayim suyunu versin akşam yemekten önce yapsam bisey olmaz heralde
TeşekkürlerYok yok ben de öğlen gibi yıkadım suyunu süzüp beklettim akşam yaptım
Ben olsam karistiririm ikisini de koyarim. Aksamki caciga dereotu ve salatalik koycam ben deKizlar et yemeği yaptım airfryer da yelpaze şeklinde uzeri kaşarlı patates yapacam malum havalar sıcak pilav yapmak istemiyorum semizotu cacigi mı yapayım yoksa salatalık cacigi mi
Hahah
Amaan akşama biseyler çıksın da zehirlensek nolacakHahahbu kızın tarifleri zehirliyor arkadaşlar aman diyim