- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
Hoşgeldinn bebis doğdu muuuuuKucuk bi aradan sonra ben geldim
Bugun; dana rosto, pirinc pilavi, salata
Hiç ev yoğurdum olmadığı için hep hazırdan yaptım, oluyorHazır yoğurttan yoğurt çorbası güzel oluyor acabaaa ?Normalde hep ev yogurdundan yaparım ama bugün hazır yoğurdu bitirmem lazım. Çorba yapayım dedim
Ah sevindim teşekkür ederimHiç ev yoğurdum olmadığı için hep hazırdan yaptım, oluyor
Hayırlı olsunDogdu 12 gunluk oldu
Annem hazır yoğurdun yanında bide koyun yoğurdu koyar misssssHazır yoğurttan yoğurt çorbası güzel oluyor acabaaa ?Normalde hep ev yogurdundan yaparım ama bugün hazır yoğurdu bitirmem lazım. Çorba yapayım dedim
Ayyy çok sevindimm. Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahDogdu 12 gunluk oldu
Sagol canim darisi basinaAyyy çok sevindimm. Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahsen nasılsın iyi misin?
Sucuklu kuru fasulye mii kız iyice mi yanmak istiyorsunSarımsaklı tarhana çorbası
Sucuklu kuru fasulye çünkü bu sıcakta kafayı yedim
Şehriyeli pirinç pilavı
Cacıkiii
allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsinDogdu 12 gunluk oldu
Aaa niye be ben hep öyle yapıyorum ya
Ay canım çekti hee. Yarın olmadı ben de yapayım bir pizzaAllah Allah ben niye buralarda takılmıyorum acaba? Çok da severim yemek konuşmayı. Hayat çok acayipdün piyazı buraya da sorsaydim keşke neyse bugün menü paylaşarak başlayayım ehehhe. Pizza yapıcam bugün. Ev ahalisinden yoğun istek geldi. Aslında o kadar da yoğun bir istek değil de işte. Yanına da elma dilim patates yaparım herhalde. Dün piyaz köfte ve makarna yapmıştım.