- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinn bebis doğdu muuuuuKucuk bi aradan sonra ben geldim
Bugun; dana rosto, pirinc pilavi, salata
Hiç ev yoğurdum olmadığı için hep hazırdan yaptım, oluyorHazır yoğurttan yoğurt çorbası güzel oluyor acabaaa ? Normalde hep ev yogurdundan yaparım ama bugün hazır yoğurdu bitirmem lazım. Çorba yapayım dedim
Ah sevindim teşekkür ederimHiç ev yoğurdum olmadığı için hep hazırdan yaptım, oluyor
Dogdu 12 gunluk olduHoşgeldinn bebis doğdu muuuuu
Hayırlı olsunDogdu 12 gunluk oldu
Tesekkur ederimHayırlı olsun
Annem hazır yoğurdun yanında bide koyun yoğurdu koyar misssssHazır yoğurttan yoğurt çorbası güzel oluyor acabaaa ? Normalde hep ev yogurdundan yaparım ama bugün hazır yoğurdu bitirmem lazım. Çorba yapayım dedim
Ayyy çok sevindimm. Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sen nasılsın iyi misin?Dogdu 12 gunluk oldu
Sagol canim darisi basina cok sukur iyiyim cabuk toparladim herkesi evine gonderdim bileAyyy çok sevindimm. Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sen nasılsın iyi misin?
Sucuklu kuru fasulye mii kız iyice mi yanmak istiyorsunSarımsaklı tarhana çorbası
Sucuklu kuru fasulye çünkü bu sıcakta kafayı yedim
Şehriyeli pirinç pilavı
Cacıkiii
allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsinDogdu 12 gunluk oldu
Aaa niye be ben hep öyle yapıyorum yaHayatımda yaptığım en kotu çorbayı yaptım, tşk Orangegreysky
Ay canım çekti hee. Yarın olmadı ben de yapayım bir pizzaAllah Allah ben niye buralarda takılmıyorum acaba? Çok da severim yemek konuşmayı. Hayat çok acayip dün piyazı buraya da sorsaydim keşke neyse bugün menü paylaşarak başlayayım ehehhe. Pizza yapıcam bugün. Ev ahalisinden yoğun istek geldi. Aslında o kadar da yoğun bir istek değil de işte. Yanına da elma dilim patates yaparım herhalde. Dün piyaz köfte ve makarna yapmıştım.