- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.688
Aşure benı nakavt ettiFırında soslu köfte
Sebzeli salçalı bulgur pilavı
Semizotu salatası (domatesli soğanlı salatalikli eksili ve zeytinyağli )
Karışık turşu
Sumaklı maydanozlu soğan salatası
Ayran
Aşure
Semizotu sağlıklı diye aldım iki haftadır buzdolabını bekliyor.Fırında soslu köfte
Sebzeli salçalı bulgur pilavı
Semizotu salatası (domatesli soğanlı salatalikli eksili ve zeytinyağli )
Karışık turşu
Sumaklı maydanozlu soğan salatası
Ayran
Aşure
Valla orijinal halini bende bilmiyorum o anki duruma göre fırında veya tencerede yapıyorumFırında yapıyorum ben ama orijinali tencerede galiba öyle mi?
Teşekkür ederim canım bozulmadiysa ayıkla yıka buzluğa koy salata değilde caciklik güzel oluyor 2 hafta olmuş tohumlanmis olabilirSemizotu sağlıklı diye aldım iki haftadır buzdolabını bekliyor.
Sizi tebrik ederim menüler sağlıklı
Pirinç pilavı yerine bulgur tercih edebilirsin diyete daha uygun daha da faydalı :)körili tavuk
pirinç pilavı
ayran
karpuz
diyetteyiz,çok yemek yapmıyorum:))
onu yiye yiye bezdik,artık bugünlük böyle olsun ,hem çocuklar çok seviyor,biz yemeyiz zaten onlar için yaptım:))Pirinç pilavı yerine bulgur tercih edebilirsin diyete daha uygun daha da faydalı :)
Ellerinize sağlık afiyet olsun o zamanonu yiye yiye bezdik,artık bugünlük böyle olsun ,hem çocuklar çok seviyor,biz yemeyiz zaten onlar için yaptım:))
Hop düdüklüyeBörülceler yumuşamak bilmiyor 1 bucuk saattir pişiyor neredeyse kendimi öldürcem şimdi sinirden
Kafayı yicem valla üzerine su eklemekten salçası, tadı, tuzu kalmadı.Hop düdüklüye
Ama şimdi gördüm düdüklüden gelmiş, biraz daha pişirin. Fasülye gibi pişmesi lazım, ama hafif dişe dokunur da tüketilir.
Bu menü iptal pizza yaptımSebzeli tavuk
Bulgur
Kuru cacık