- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.837
- 158
Oda zor ya..Ispanak ve kuru fasulye yiyor başka bişeyde yemez sebzede
İnsan napacagini şaşırır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda zor ya..Ispanak ve kuru fasulye yiyor başka bişeyde yemez sebzede
Allah kolaylık versin yemek seçen eş zor oluyor. Zaten ne yapacağımı şaşırıyorum Allah'tan eşimle sevdiklerimiz aynı da bir şekilde yapıyorum yemekIspanak ve kuru fasulye yiyor başka bişeyde yemez sebzede
Bu akşam misafir olunca artık mecbur tavuk yiyecek. Bu kez soslu şiş olarak yaptım onu yer artık yaniAllah kolaylık versin yemek seçen eş zor oluyor. Zaten ne yapacağımı şaşırıyorum Allah'tan eşimle sevdiklerimiz aynı da bir şekilde yapıyorum yemek
Benim de erkek kardeşim aynı tavuğu ya ızgara yada tantunide yer.Eşim tavuk sevmiyor yaa. Sadece mangalda yemeyi seviyor. Geçen yaptım. Çok güzel ama yapma yemiyorum diyor. Ne sulu yemekte ne sotede ne de fırında yediremiyorum adama ben kötü yapıyorum sanıyodum, kocam tavuk sevmiyorMuş meğer. O kadar uğraşıp yapmıştım
Geldiğiniz gibi reklama mı giriştiniz?ben zoneozone de bulduğum harika kurabiye kalıpları ile cevizli kurabiye yapacağım
Arama Sonuçları - Trendyol
SevdiÄin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanya fırsatları Trendyolâda!www.trendyol.com
Etten pek anlamıyorum, o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Biberiye tarzı bir şey işe yarar mı acaba?Sehriye Corba
Kofte
Bulgur pilavı
Salata
yyabirsey soracağım kızlar,bizim aldığımız et kokuyor yani kiyma,biraz daha buzlukta var.Bugunku köfteye iki yumurta kırdım fazla kokmasın diye baharatini fazla attım birazda domates sosu ekledim ama pişirdim yine kokuyor.
Ne yapsamda kokuyu bastırsa?
Evet aslnda evde biberiye var ama tadını sevmediğim için atmak istemiyorumEtten pek anlamıyorum, o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Biberiye tarzı bir şey işe yarar mı acaba?