• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Ispanak ve kuru fasulye yiyor başka bişeyde yemez sebzede
Allah kolaylık versin yemek seçen eş zor oluyor. Zaten ne yapacağımı şaşırıyorum Allah'tan eşimle sevdiklerimiz aynı da bir şekilde yapıyorum yemek 😁

Allah kolaylık versin yemek seçen eş zor oluyor. Zaten ne yapacağımı şaşırıyorum Allah'tan eşimle sevdiklerimiz aynı da bir şekilde yapıyorum yemek 😁
Bu akşam misafir olunca artık mecbur tavuk yiyecek. Bu kez soslu şiş olarak yaptım onu yer artık yani

Eşim tavuk sevmiyor yaa. Sadece mangalda yemeyi seviyor. Geçen yaptım. Çok güzel ama yapma yemiyorum diyor. Ne sulu yemekte ne sotede ne de fırında yediremiyorum adama 🤷 ben kötü yapıyorum sanıyodum, kocam tavuk sevmiyorMuş meğer. O kadar uğraşıp yapmıştım
Benim de erkek kardeşim aynı tavuğu ya ızgara yada tantunide yer.

Fırında yaparım ki susuz olur aynı mangal tadı yemez,sotesini de yemez,sulu yemekte seçer benim önüme kordu 🤣 sadece misafir varsa evde yer oda zorla ayıp olmasın diye 😀

Sehriye Corba
Kofte
Bulgur pilavı
Salata

yyabirsey soracağım kızlar,bizim aldığımız et kokuyor yani kiyma,biraz daha buzlukta var.Bugunku köfteye iki yumurta kırdım fazla kokmasın diye baharatini fazla attım birazda domates sosu ekledim ama pişirdim yine kokuyor.
Ne yapsamda kokuyu bastırsa?

Sehriye Corba
Kofte
Bulgur pilavı
Salata

yyabirsey soracağım kızlar,bizim aldığımız et kokuyor yani kiyma,biraz daha buzlukta var.Bugunku köfteye iki yumurta kırdım fazla kokmasın diye baharatini fazla attım birazda domates sosu ekledim ama pişirdim yine kokuyor.
Ne yapsamda kokuyu bastırsa?
🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Etten pek anlamıyorum, o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Biberiye tarzı bir şey işe yarar mı acaba?

Back