Akşama Ne Yemek Var ?

buğdaylı yoğurt çorbası,
karalahana sarması (kıymalı)
domates soslu makarna
salata cokacimcoook

dün sağolsunlar eşim ve kızkardeşim süpriz yapıp dışarı yemeğe davet edince yemeklerim kalmıştı hamile olduğum içinde canım sürekli bişeyler istiyo o yüzden yemeklere bugün biraz daha ilave oldu neyi yiyeceğimizi şaşırdık

tarhana çorbası
nohut yemeği
pilav
güveçte tavuk etli mantar sote
ıspanak yemeği
tavuk etli erişte

Allah olmayanlarada versin inşallah

şehriye çorbası
kanat ızgara
pilav ve salata
tatlı olarakta şambali:icecream:

merhaba arkadaşlar yarın yemeğe misafirim gelecek herşey kafamda hazır ama bana

AYVA TATLISI TARıFı gerek internetten baktım hepsi farklı farklı denenmiş ve beğenilmiş bi tarife

ihtiyacım var.. tatlıyı bu günden yapiim diyorum internetteki tariflerde buz dolabında 4 saat bekletin diyo.

hem bebeğimde var yarını sıkıştırmayım iyice tatlıyı aradan çıkariim diyorumm..

bilen arkadaşlarr yazarlarsa mutlu oliciimm kaydirigubbakcemile2

yarın ne pişcei hazırda bu gün yok henüz bişiy.. cumaları zaten haalı saha maçı oluyo benimkinin pek yemiyo yaparız artık atıştırmalık bişiylerr bakalımm düşünmedim henüzz

benimde suluköfte,brokoli salatası
başkada bişeyim yok senağlamasenağlama
yanına pilavla bide çorba yapim bari senağlamasenağlama

konserve bezelye içine ayrıca taza fasülye+havuç ve knor

ayrıca cacık

bulgur pilavı

çorbam var sadece tavuklu şehriye çorbası
sanırım birde spagetti yaparım soslu
salata
yoğurt

Bu soruyu anneme sormalı he he :) annem bizdeeeee , ben aksam eve gidip hazır sofraya kurulcam.Yaşasın anneler :)

akşama misafirim var
tavuk suyu çorba
kıymalı karnıbahar
tavuklu yeşil salata ve fırın makarna(2-3 kg fazlalğı atmaya çalışıyoruz ama fırın makarnayla kalacak gibi gözüküyor):))

akşama misafirim var
tavuk suyu çorba
kıymalı karnıbahar
tavuklu yeşil salata ve fırın makarna(2-3 kg fazlalğı atmaya çalışıyoruz ama fırın makarnayla kalacak gibi gözüküyor):))
valla hergün 4-5 çeşit yemek yapıp bide yanına tatlı yapsam,
balina gibi olurum-tatlicadiarzu-

kofte,pilav.birde havuclu kek..sagolsun laylaylom tarifini verdi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…