Akşama Ne Yemek Var ?

ben 2 aydır yemek yapmıyorum annem ne yaparsa o ç
2 aydır rahatım aklinialirimsmile
çorbada yapar ama ne yapar bilmiyorum

Bugün yeni bir tarif deniyorum,umarım güzel olur; Antep yemeği Doğrama..
Yanına mercimek çorbası ve pilav-yoğurt..

mercimek çorbası
ıspanak yemeği
yoğurt
salata
sütlaç .allah bereket versin şakkıdı

ben bugün
tereyağ soslu mercimek çorbası
kaşarlı köfte
pirinç pilavı
yeşillik salatası
kola ayran
kabak tatlısı

yapıcam... bi kısmını yaptım bile sabahtan..

yazın şoka attığım taze fasülye ve bulgur pilavı pişirdim dün akşam çalıştığım için akşamdan yapıyorum yemeği yanınada cacık yada turşu yaparım gidince cokacimcoookbide dün kocişimin doğum günüydü pasta almıştım tatlı olarakta pastasempatiksalakcinni

ben hazır ezogelin çorba ve soğansız bol limonlu salata yapıcam hamile olduğum için herşeyden iğreniyorum. hayatta en zevk aldığım şey yemek yapmaktı. öyle çok imreniyorumki size şu anda uzun bi zamandır takip ediyorum yazılarınızı. işllah yakında bende enfes yemeklerler burada olucam

sehriyeli tavuk corba,birde firinda patetesli tavuk..hep tavuktan gittim ama:))usenmezsem birde mucver yaparim.

bizdede bu akşam;
tarhana çorbası,
fırında çinekop
kaşarlı mantar,
patates kavurması,
bol yeşillikli salata
dündende elmalı muhallebi tatlım var.
herkese afiyet olsun zemuszemus

bu kaşarlı mantar nasıl yapılıyor acaba?

hemen anlatayım klikcim,biraz irice mantarın sapını çıkarıp içine bıçağın ucuyla tereyağ ve rendelenmiş kaşar koyuyorsun üzerine istersen kekik ve pul birber serpiyorsun hoop fırına üzeri kızarıncaya kadar pişirip fazla soğutmadan hoop mideye, eşimde bende bayılırız buna çok sık yaparım cokacimcoook

gecen yaptigimda firinda mantar suyunu saldi ve karardi..diri kalmasi icin puf noktasi nedir?

gecen yaptigimda firinda mantar suyunu saldi ve karardi..diri kalmasi icin puf noktasi nedir?

ben suyunu salınca peçete yardımıyla yada tek tek maşa yardımıyla sularınıdöktürüyorum belirli bi pişme noktasına gelince suyu kalmıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…