Akşama Ne Yemek Var ?

ezogelin çorbası
türlü
pırasa
yoğurt var
hepsini dün yapmıştım ama canım yemek istemeyince eşimde yemedi.
bu akşama inşallah

Dünden mercimek çorbam var. Bugün de

Pilav üstü tavuk eti
Salata

yapıcam. Bide kola. Değmeyin keyfime :)

Bir de havuçlu biber kavurması yapayım :)

Son düzenleme:
sebzeli tavuk,kaşarlı püre,avcı böreği,göbek salatacokacimcoook hepssiiii bittiii finishhhsırnaşık şey

Dünden
Pilav üstü tavuk var.
Bugün:
Tarhana çorbası
Sulu köfte
yapıcam...

hünkar beğendi,pilav,kısır,karnıbahar kızartma tatlı olarak revani yaptım bugünlük bu kadarcokacimcoook

Oy canim benim cok tesekkür ederim bunu da yapacagim bu gün olmasada yarin cok sagol bitanemmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok geç oldu ama rica ederim... yapınca beğendinmi beğenmedinmi onuda yazz merak ederim ben şimdiii...

Bunu ben de deneyecem canım teşekkürler...

afiyet bal şeker olsun... ricii ederimm

hünkar beğendi,pilav,kısır,karnıbahar kızartma tatlı olarak revani yaptım bugünlük bu kadarcokacimcoook

geçenlerde bende yaptım hünkar beğendiyi hafif tatlımsı bi tat oldu süttenmi patlıcanlardanmı anlamadım patlıcanları fırında közledim ondan mı oldu acaba.. ama yinede beğendik yedik zaten az yapmıştım beğenmezse benim hünkarım diye oda sevdi... senin yaptığındada beğendisinde yani tatlı bi tad oldumu...

valla benim kociş bu gün yok dünde yoktu zaten bende yemek yapmıcam atıştırırım bişiyler

yoğurt çorbası var dünden yeter oda bana.. yada yumurta falan pişiririm canım istemezse çorbayı...

ne çok beğendi kelimesi kullanmışım.. beğendik beğenmedik beğendilerr...sempatiksalakcinni

:roflol::roflol: canım ben sütü az koyarım belki senin hünkarın sütü fazla kaçmış olabilir ondandır kesin olsun herzaman tutacaak diye bişey yokcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…