Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ıyi akşamlar ancak açabildim bilgisayarı, Domates çorbası Yalancı kumpir Kereviz salatası veee tatlı olarak da Dondurmalı irmik helvasıopuyorumnanaktan
slm,akşama misafirim var,MENÜM:çorba ev tarhanası,ara sıcak talaş böreği,salata kış salatası,bürüksel lahana havuç ve brokolili haşlanmıs sebze salatası,belki birde yoğurtlu yaprım ama ona karar veremedim ?ne yapsam sizce?ana yemek mantarlı tavuk,pilav,tatlı cikolata soslu tavuk göğsü.
slm,akşama misafirim var,MENÜM:çorba ev tarhanası,ara sıcak talaş böreği,salata kış salatası,bürüksel lahana havuç ve brokolili haşlanmıs sebze salatası,belki birde yoğurtlu yaprım ama ona karar veremedim ?ne yapsam sizce?ana yemek mantarlı tavuk,pilav,tatlı cikolata soslu tavuk göğsü.
kociş bu gün dönüyo eve ama bu akşamda halı saha maçı var fazla yemek yemiyo maç yapacağı gün hafif bişiyler yapiim diyorum ama karar vermedim henüz... nappsam kii
yazdan şoka barbunya atmıştım akşam pişirdim onu bide makarna var bide kızartılmış havuçları yoğurtlarız akşam eve gidincecokacimcoook afiyetle yeriz inşallah kocikle beraber
geç oldu yaptık yedik ama yaziim ben öğrenci işi yaptık biz bugün eski günlerdeki gibi menemen hazırçorba - şehriyeli tavuk çorbası- yoğurtlu havuç salatası domates salatalık biber doğradım yanınada meyve suyu
dün akşam eşimin doğum günü oldğu için romantik bir masa hazrladım ona.yemekler nekdr romantk bilemem ama gece çok romantk geçti.menüm şöyle idi tavuk sote pilav yeşil salata rus salata acı ezme meze köfte meyve tabağı doğum günü pastamız vee tabiki kırmızı şarapzemuszemus