Akşama Ne Yemek Var ?

ıyi akşamlar ancak açabildim bilgisayarı,
Domates çorbası
Yalancı kumpir
Kereviz salatası veee tatlı olarak da
Dondurmalı irmik helvası
opuyorumnanaktan

Tarhana çorbası
Yeşil mercimek ( karaşimşek)
Pilav
Z.pırasa
Kırmısı lahana + havuç salatası

slm,akşama misafirim var,MENÜM:çorba ev tarhanası,ara sıcak talaş böreği,salata kış salatası,bürüksel lahana havuç ve brokolili haşlanmıs sebze salatası,belki birde yoğurtlu yaprım ama ona karar veremedim ?ne yapsam sizce?ana yemek mantarlı tavuk,pilav,tatlı cikolata soslu tavuk göğsü.

slm,akşama misafirim var,MENÜM:çorba ev tarhanası,ara sıcak talaş böreği,salata kış salatası,bürüksel lahana havuç ve brokolili haşlanmıs sebze salatası,belki birde yoğurtlu yaprım ama ona karar veremedim ?ne yapsam sizce?ana yemek mantarlı tavuk,pilav,tatlı cikolata soslu tavuk göğsü.

Sebze çorbası
Sulu köfte (dünden)
Bezelyeli pilav
Salata
Kola
Elmalı kek

kociş bu gün dönüyo eve ama bu akşamda halı saha maçı var fazla yemek yemiyo maç yapacağı gün hafif bişiyler yapiim diyorum ama karar vermedim henüz...
nappsam kii

Tavuk suyuna nohut,şehriye attım tavuğu da diddim oldu tavuk suyu çorba:)
Pilav
Ana yemek olarak daha bir şey yapamadım:gitme:

yazdan şoka barbunya atmıştım akşam pişirdim onu bide makarna var bide kızartılmış havuçları yoğurtlarız akşam eve gidincecokacimcoook afiyetle yeriz inşallah kocikle beraber

geç oldu yaptık yedik ama yaziim ben öğrenci işi yaptık biz bugün eski günlerdeki gibi
menemen
hazırçorba - şehriyeli tavuk çorbası-
yoğurtlu havuç salatası
domates salatalık biber doğradım yanınada
meyve suyu

Sebze çorbası (dünden)
Kuru fasulye
Bezelyeli pilav (dünden)
Salata
İrmik tatlısı

dün akşam eşimin doğum günü oldğu için romantik bir masa hazrladım ona.yemekler nekdr romantk bilemem ama gece çok romantk geçti.menüm şöyle idi
tavuk sote
pilav
yeşil salata
rus salata
acı ezme
meze köfte
meyve tabağı
doğum günü pastamız
vee tabiki kırmızı şarapzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…