- 13 Haziran 2011
- 12.656
- 7.692
- 448
- Konu Sahibi M-e-s-e2911
-
1 bardak süt bir bardak şeker 1 bardak sıvı yağ 2 yumurta kabartma tozu vanilya 2 bardak un koy kabarmazsa bana msj atteşekkürler :) evet limonlu kek o da eşimin isteği ilk defa deneyeceğim sade keki tam kabartabilmiş değilim henüz :)
Her borek olur peynirli patatesli tepsi boregi gul boregi farketmez.bi çok menüde okudum börek ne böreği olabilir ki ?
Olur. Yada istersen firinda sebzeli tavuk yapabilirsin. Baget yada kanat. Patates sogan mantar biraz sulandırılmış salça baharat karıştır elinle iyice at fırına. Tepsiye erkenden hazırla istersen dolapta beklesin hem marine olur hemde 1 saat falan kala onu fırına atarsin o piserken kendi kendine digerleri için zamanın kalır.tecrübesi olan ve ilgilenen arkadaşlar yardımcı olun lütfen yeni evliyim pek fazla yemek bilmiyorum ve beceremiyorumakşama çok görümcem yemeğe gelecek sarılmış yaprak sarmam var zeytinyağlı yapsam mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum yanında ne gider? tavuk sote+ pirinç pilavı olur mu?
1 bardak süt bir bardak şeker 1 bardak sıvı yağ 2 yumurta kabartma tozu vanilya 2 bardak un koy kabarmazsa bana msj at
Çok bilmiyor isen börek işine girme. Zaten bu menü yeterince doyurucu. Yanına salata turşu cacık olabilir. Evde kendi kendinize kaldığınız zaman menülerini zengin göstermek için pacanga böreği sigara böreği havuç tarator kırmızı biber yogurtlama vs denyebikirsinbi çok menüde okudum börek ne böreği olabilir ki ?
Ortaya zeytinyagli yapilcaksa dolma pirinc pilavi olur.Ama sicak yemekse yanina makarna falan olur ama makarnada misafire olmaz.Ya ben de çok anlamam ama annem mesela sarma, dolma gibi pirinç içeren şeylerin yanına ayriyeten pirinç pilavı yapmaz ya. Hepsi pirinçli olmasın diye herhalde.
mercimek çorbası z.yağlı sarmanın yanına mıOlur. Yada istersen firinda sebzeli tavuk yapabilirsin. Baget yada kanat. Patates sogan mantar biraz sulandırılmış salça baharat karıştır elinle iyice at fırına. Tepsiye erkenden hazırla istersen dolapta beklesin hem marine olur hemde 1 saat falan kala onu fırına atarsin o piserken kendi kendine digerleri için zamanın kalır.
börek olarak deneyimim daha fazla ıspanaklı gül milföy sigara pataesli lor peynirli bir çok börek olabilir hepsi bu menüde yapılabilrseÇok bilmiyor isen börek işine girme. Zaten bu menü yeterince doyurucu. Yanına salata turşu cacık olabilir. Evde kendi kendinize kaldığınız zaman menülerini zengin göstermek için pacanga böreği sigara böreği havuç tarator kırmızı biber yogurtlama vs denyebikirsin
Bilmem yani ben öyle gözlemledim. İşte mesela bazen de, örneğin sulu bir sebze yemeği varsa menüde çorba yapmaz annem. Atıyorum bamya, bezelye benzeri.Ortaya zeytinyagli yapilcaksa dolma pirinc pilavi olur.Ama sicak yemekse yanina makarna falan olur ama makarnada misafire olmaz.
z.yağlı sarma büyük ihtimalle gül börek ortada olsa sote pirinç pilavı olmaz mı yanyana olmaz mıOrtaya zeytinyagli yapilcaksa dolma pirinc pilavi olur.Ama sicak yemekse yanina makarna falan olur ama makarnada misafire olmaz.
Tavuk haşlama yapma.patatesli tavuk haşlama diyerek karara bağlamak istiyorum :) ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?