- 30 Eylül 2016
- 502
- 1.052
Haha bende optum
Haftalik yemek listesi var internette cesit cesit
Uygun olanlari haftalik planlayin
Alisverisinizi ona gore yapin
Ne israf olur ne tekrar
Çok doğru ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha bende optum
Haftalik yemek listesi var internette cesit cesit
Uygun olanlari haftalik planlayin
Alisverisinizi ona gore yapin
Ne israf olur ne tekrar
hahah cok alemsin.ama kesinlikle dene bence.hatta bir de osmanli mutfagindan soyleyeyim balli tavuk da cok iyidirOooo baya yaratıcı bu yorum yahu :3 ben fajita çok severim hatta dün yaptım :) ama diğerlerinin adıno dahi telaffuz edemedim sanırım, eşim bu ne diye sorsa "jdldşshsşaşaş" şeklinde yuvarlarım herhalde :)) hemen araştıracağım, değişiklik çok güzel :3
Eskiden çok güzel yaptığım yemekleri de artık güzel yapamadigimi hissediyorum hatta güzel yapamiyorum eskisi gibi. Çünkü yine mi birşey diyecek diye içimden geçirerek yapıyorum. Evet nimete sukursuzluk etmez yer takdir eder ama ben yüzünden anlayabiliyorum ki zaten.ALlah kolaylık versin yemek seçme işi büyük uğraş getiriyor. Tahmin edebiliyorum o konuda evet şanslıyım :)
İtiraf edeyim hiç fırında sebze yapmadım. Onu nasıl yapıyorsunuz?
hahah cok alemsin.ama kesinlikle dene bence.hatta bir de osmanli mutfagindan soyleyeyim balli tavuk da cok iyidir
Nefis yemek tarifleri isimli bir uygulama var, denenmiş yorumlanmış tarifler... hem insanların tarif defterlerine ekleme sayısından memnuniyet derecelerini de anlayabiliyorsunuz.. hem de malzemeye göre yemek aratabiliyorsunuz, ben çok kullanıyorum, tavsiye ederim.
En rahati benim sanirim :) esim sabah 11de cikiyor aksam 11 de geliyor. Ne kahvalti ne yemek hazirliyorum
Sen de baya meraklisin farkli lezzetlere bence.Bir de normal yemeklerde degisik baharatlar kullanabilirsin.zencefili safrani ben yemeklerime koyarim hep.kremali mantar yaptim az biraz zencefil kattim.guzel oldu bence mesela:)Hah Türkçe konuşalım canıma minnet, bkz: ballı tavuğu bilirim osmanlı yemeklerini severim daha doğrusu iki sene evvel keşfettim yeniyim ama ilerliyorum :)
Ay şimdi yorumunuzun üzerine baktım da gerçekten çok güzelmiş. İndirdm hemen, oradan destek almak iyi fikir. Hemde pişirme ve malzeme alternatifi görürüm böylelikle :) maksat değişiklik.
Kışın muhakkak çorba yaparım.
Mercimek
Tarhana
Sebze çorbası
Sehriye çorbası
Pirinç çorbası
Domates çorbası en sevdiklerimiz
Ana yemek olarak genelde dengelemeye çalışırım bi gün et balık tavuk yediysek ertesi gün bakliyat yada sebze yaparım.ama eşim et tavuk ağırlıklı yemeyi seviyor.
Tavuk benim için kurtarıcı hem lezzetli hem kolay.
Tavuk şinitsel,firinda tavuk,sote, yada pişirme torbasina tavuk, patates ,mantar v.s koyarım diğer bi posete de pirinci koyarım tavuk pilav ikisi aynı anda çıkar.
Fırında besamel soslu ıspanak yaparım o da lezzetli oluyor sebze sevmeyen bile yiyor.
Zeytinyagli kereviz
Karnabahar kızartması bazen sulu yemegi
Etli biber dolması
Pirasa
Ispanaklı börek
Mucver
Türlü
Et kavurma
Güveç
Bol sarımsak ve domatesle kuş başı kuzu eti
Fırında makarna
Bunlara bi de bakliyatlar eklenince çok fazla tekrara dusmezsin
Sen de baya meraklisin farkli lezzetlere bence.Bir de normal yemeklerde degisik baharatlar kullanabilirsin.zencefili safrani ben yemeklerime koyarim hep.kremali mantar yaptim az biraz zencefil kattim.guzel oldu bence mesela:)