• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aksam idrari ile test yaptim negativ cikti, önceden negativ olup sonra hamile kalanlar var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorunun cevabını bilmiyorum mantıken bulantı ilk adet gecikmesi gununde olmaz bence canım adetine 5 gun kala döllenme olsa yerleşmesi hormon salgılanması 10 günü buluyor ya adet gecikmesi ve göğüslerinin hassas olması akıntının devam etmesi falan olabilir belki bulantı normal dollenmede bile adet gününden bir iki hafta sonra basliyor en erken beta hcg 'nin yükselmesine bağlı olarak ama inşallah bebis burdayım diyor dur insan gelmeyince isteyince her şeyi ona yorar oluyor kafayı yiyecegiz galiba :halay:
Cok tesekkür ederim canim, Evet Bu gidisle gercekten kafayi yiyecegiz:) Cok istedigimizden bence bütün belirtileri ister istemez yasiyoruz hayirlisi diyelim :)

Cok tesekkür ederim canim, Evet Bu gidisle gercekten kafayi yiyecegiz:) Cok istedigimizden bence bütün belirtileri ister istemez yasiyoruz hayirlisi diyelim :)
Evet hayırlısı canım her şey gönlünce olur inşallah :dua:

Kizlar size bir sorum olacak, gec döllenmede yine ayni hamilelik belirtileri oluyormu sabahtan beri migdem bulaniyor ve hala hastalanmadim. Eger gec döllenme olduysa bende yinede bulanti olurmu?
Sana şoyle anlatayim 2ay catlatma ignesi oldum 3.ay olmadim. Ve bu ayda sansima tuttu. Ama 1 hafta neler cektim anlatayim sana belki umut olurum bu sekilde; adetimin ilk gunu idrar testi yaptim pozitif cikti.3.gunu kan verdim kanda cikmadi ama idrarda cikmaya devam etti. daha sonra adetimin 7.gunu acik pembe akintim geldi 2kere. 8.gunu yani dun tekrar kan verdi ve beta 85.6 cikti yani hamileyim. Yani gec dollenmeymis bugun doktorum oyle dedi belki seninde oyledir

Merhaba arkadaslar, adetim gecikti ve az önce bi Test yaptim. Test negativ cikti, moralim Cok bozuldu:KK43: yaklasik 10 aydir deniyoruz ve daha Kismet olmadi. Acaba sabah idrari ile mi yapmam gerekirdi? Önceden negativ cikan test yapan sonra hamile olan arkadaslar var mi? Yardimmmmmmm kizlarrrrr

Bn 3haziranda yaptim negatifti 5haziranda net iki cizgi görmüştüm ama düştü malesef inşallah hamilesindir canim

Cok sagolun Kizlar, bugün yine Test yaptim negativ cikti, hastalanmadim ve tam 18 gün oldu:( pazartesi doktora gidecem bakalim:(

Back