InshAllah canim, bir kac gün Yine Test yapacam adet olmazsam tabi, Bu sefer Cok ümitliydim test negativ cikinca Cok üzüldümTabi ki önce negatif olup sonra pozitif olabilir. Bugün HCG değerin testte görünmeyecek kadar azdır negatif çıkar, iki günde ikiye katlar test pozitif çıkar. Ama tabi gebelik varsa..
InshAllah canim ya birtane daha test aldim, acaba yarin sabah mi yapsam yineCanim ben de okudum hep idrarda negatif oldugu halde hamile olanlari. Bikac gun gecsin tekrarla insallah guzel haberleri aliriz
Gec dollenme olduysa idrarda cikmaya bilir adet olmadiysan günün gectiyse hala umut var demektir rabbim gönlüne göre versin her sabah yap ne kaybedersin ki umutsuzluğa kapılma olur Allah'ın izniyleInshAllah canim ya birtane daha test aldim, acaba yarin sabah mi yapsam yineinsan Cok sabirsizlaniyor Allah hakkimizda en hayirlisini versin
InshAllah canim yarin sabah yine yapacam, günüm gecti ve hala hastalanmadim. Sabah yapildiginda daha etkili oluyor TestGec dollenme olduysa idrarda cikmaya bilir adet olmadiysan günün gectiyse hala umut var demektir rabbim gönlüne göre versin her sabah yap ne kaybedersin ki umutsuzluğa kapılma olur Allah'ın izniyle
Amin canım inşallah canım allah'tan ümit kesilmez yoksa da üzülme olur inşallah zamanını bekliyordurInshAllah canim yarin sabah yine yapacam, günüm gecti ve hala hastalanmadim. Sabah yapildiginda daha etkili oluyor Testbakalim kismet artik Allah herkesin gönlüne göre versin
Bütün belirtileri ara ara yasiyorum ama psikolojik te olabilir, yani acikcasi hissediyor muyum onuda bilmiyorumSabah ilk idrar oneriyolar canim genelde. sivi alimi az olanlarin gun icinde pozitif cikiyomus derler.ama hamile oldugunu cok hissediyosan kan testi daha iyi canim ya
InshAllah canim pek ümitli degilim amaİnsallah hamissindir canim:)
InshAllah canim eger hamileysem yazarim buraya, daha hastalanmadim cunku cok üzlüyoruz Cok istedigimiz icin hep bir hayal kirikligiAy canim kiyamam ya ne kadar uzuluyoruz demi hep umut icimizde.insallah canim gec dollenmedir
Kizlar size bir sorum olacak, gec döllenmede yine ayni hamilelik belirtileri oluyormu sabahtan beri migdem bulaniyor ve hala hastalanmadim. Eger gec döllenme olduysa bende yinede bulanti olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?