akşam için

ayseova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
337
2
42
kızlar ya akşama çok güzel özene bezene bi sofra hazırlamam lazım...
eşime ilk defa böyle bi süprriz yapcam...
nikah yıldönümümüz de:)
dışarıda yemek istemiyorum ama eşime söylemedim evde yeriz diye...

öyle sulu sulu şeyler istemiyorum...

neler yapabilirim acaba...
aklımda daha hiçbişey yok...
birdürü sayfa gezdim ama..
bi önerniz var mı?

selam canım öncelikle yıldönümüzü kutlarım ömür boyu mutluluklar dilerim. ben evli değilim ama yinede fikrimi söyleyim eşin hangi yemekleri seviyorsa onu hazırla.sadeliği seviyorsa sade bir masa hazırla fakat şampanya,müzik(ortak şarkınız olabilir) ve mum mutlaka olsun. sana en çok yakışan elbiseni giy tabi onunda en çok beğendiği elbiseni. ve artık zaten sonrası kendiliğinden gelir birşeyler yapmana gerek yok. yemekte baş başa olmanız en güzeli. mutluluklar dilerim tekrara.s.

selam canım öncelikle yıldönümüzü kutlarım ömür boyu mutluluklar dilerim. ben evli değilim ama yinede fikrimi söyleyim eşin hangi yemekleri seviyorsa onu hazırla.sadeliği seviyorsa sade bir masa hazırla fakat şampanya,müzik(ortak şarkınız olabilir) ve mum mutlaka olsun. sana en çok yakışan elbiseni giy tabi onunda en çok beğendiği elbiseni. ve artık zaten sonrası kendiliğinden gelir birşeyler yapmana gerek yok. yemekte baş başa olmanız en güzeli. mutluluklar dilerim tekrara.s.

canım çok teşekkür ederim...
eşim genelde herşeyi seviyor...
ben az değişiklik olsun istiyorum ama..
evde de bişey kalmadı:)
hem alışveriş yapmam lazım hem de yemek :)

eşin eve geç geliyorsa yemek yapmak için vakyin var fakat erken geliyorsa bence yemekle hiç uğraşma. hazır yemekler al, ona herzamn yemek yapıyorsun. kendini süsle , içine dışına güzel şeyler giy. özel odanızı farklı şeyler koy farklı şeyler dizayn et. yemeği es geç kendine ve onun için unutamayacağınız şeyler hazırla.

hıım ilk aklıma
şinitzel
fırında kaşarlı patates püresi
sade spagetti(ketçaplı) üçlüsü geldi:lepi:
eşim ve ben çok severimde
bide yeşil salata oldumuu tamamdır
ee benimde canım istedi bak şimdicokacimcoook

hıım ilk aklıma
şinitzel
fırında kaşarlı patates püresi
sade spagetti(ketçaplı) üçlüsü geldi:lepi:
eşim ve ben çok severimde
bide yeşil salata oldumuu tamamdır
ee benimde canım istedi bak şimdicokacimcoook

:):):):):)
bu kadar olur...az farklılıklarla aynısı:)

X